2777
2789
عنوان

حقیر تر از اونایی که زن دوم میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 3771 بازدید | 135 پست

وای من یه خانمی رو دیدم که دور و بر یه مرد متاهل می پلکید، و روزهایی که می دونست اون رو میبینه ، واسه اش تیپ میزد ، خیلی چندش بود زنه، اصلا بهش نمیومد، آدم با شخصیت و خوش رفتار و با سواد، ولی دنبال یه مرد متاهل زشت و کوتاه قد بود!!!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهترین خرجا براشون میشه خونه ماشین طلا کجاشون حقیره ؟دنیا مال ظالماست

حقیر از لحاظ شخصیتی میگم 

وگرنه اینو همه میدون خ رابا شانس دارن

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
اون زن متاهلیه که با وجود شوهر اویزون زندگی یه پسر مجرد یا یه متاهله

من یکی رو میشناسم با درامد شوهرش، واسه دوست پسرش غذا درست میکنه میبره، لوازم شویند میخره و میره خونه پسره رو تمیز میکنه.... و کلی کارای دیگه

بعد اون شانس داره من نه❤️‍🩹

با افتخار ❤️🤍💚 تاجی و آریایی.

یکیو تو همین نی نی سایت میشناسم متاهله شوهد پولدار گیر داده به یه مرد متاهل هرروز پیام میده بهش با خطای مختلف مرده هم بلاکش میکنه انقدر از زن طرف بد میگه تا مرده دلشو بزنه بخدا اون دنیایم هست وجدان داشته باشید حداقل زن طرفو خراب نکنید عوضیا 

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

درسته واقعا بی ارزشن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من یکی رو میشناسم با درامد شوهرش، واسه دوست پسرش غذا درست میکنه میبره، لوازم شویند میخره و میره خونه ...

لیاقتش همون کلفت بودن پسرس 

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید