2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 48 پست
اخه من‌گفتم مادرم‌مخالفه و گفته پولم‌نمیدیم..گف خودم‌میدم

نباید خودت میگفتی مامانم گفته پول نمیدیم خراب کردی😔

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
من چون دوس ذارم عمل کنم خوشحال میشدم خب همه میخوان عروسشون یک باشه اشکال نداره

خودمم بین خوشحالی و ناراحتیم از طرفی بدون سیاست حرفا خواهرش اومد گف از طرفی عمل بینی دوس دارم...ولی میگم نکنه رو حرف خواهراشه

مامانِ جوجه مو فرفری طلایی هستم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همین کاش خودش گفته بود  من دوس دارم عمل کنم ولی اخه چرا گف خواهرم میگه اگ‌عمل کنه یک میشه و ق ...

عمل کنی از فردا باید زندگیتو بر خواسته اونا بزاری بدبخت میشی

خدایا جوری هوامو داشته باش که خودمم باورم نشه 🙏

به نظرم باید از همین اول تکلیفت رو روشن کنی،اگه از الان اقتدار نشون ندی معلوم نیست بعدا دیگه چه درخواست هایی ازت بکنن و چه ایرادایی روت بذارن...

من جات بودم وقتی بهم اینجوری میگفت،میخندیدم میگفتم عزیزم مگه مشکل من پوله که حالا شما پولش رو بدی تا من برم عمل کنم؟😅بعدشم میگفتم من خودم رو با همین بینی دوست دارم،همه هم بهم میگن بینی ت ب صورتت میاد و خوشگله😊تو هم که منو پسندیدی،دیگه واسه چی خودمو ببرم زیر تیغ و بیهوشی؟☺

نیم ساعته جلو آینه وایسادم 😔😑

اخي عزيزم.خودتو ناراحت نكن اون تو رو همينطوري پسنديده پس به نظرش خوشگلترين و تكي تو فكر نرو

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
به نظرم باید از همین اول تکلیفت رو روشن کنی،اگه از الان اقتدار نشون ندی معلوم نیست بعدا دیگه چه درخو ...

اون لحظه اصن مخم نکشید فقط شوکه شدم ...کاش گفته بودم اینا رو ...

باید منتظر بود ببینم منو از نزدیک ببینن خواهرش چی میخاد بگه

مامانِ جوجه مو فرفری طلایی هستم 

خودمم بین خوشحالی و ناراحتیم از طرفی بدون سیاست حرفا خواهرش اومد گف از طرفی عمل بینی دوس دارم...ولی ...

تازه میگی نکنه به حرف خواهرشه؟؟؟

عزیزم خدا دوستت داشته از همین اول بهت ثابت کرده حتی تو سلیقه شخصی هم به حرف خواهرشه...دیگه چه جای شک. فقط اگر خواستی ردش کنی قاطعانه رو حرفت بایست چون احتمالا اونم میاد حرفشو رفع و رجوع کنه تا دوباره خام بشی.

اگرم میخوای زنش بشی که مبارکه دیگه می دونی افسار زندگیت دست کیه.

2790
2778
2791
2779
2792