2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 48 پست

همین کاش خودش گفته بود 

من دوس دارم عمل کنم

ولی اخه چرا گف خواهرم میگه اگ‌عمل کنه یک میشه و قبل عقد عمل کنه 

حالا خوبه دماغ خواهرشم‌عملیه

مامانِ جوجه مو فرفری طلایی هستم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من خوشم نمياد كسي از ظاهرم ايراد بگيره مخصوصا فاميل شوهر  بعدش خواستگارتون بايد مديريت داشته ب ...

کاش حداقل اززبون خودش گفته بود

۲۶ احساس میکنم ب حرف خواهراشه نمیدونم  اعصابم خورده

همین دیگه این آقا هنوز بزرگ نشده صلاحیت تشکیل خانواده نداره ظاهرا 

هیچوقت نذار کسی در موردت نظر بده و تصمیم بگیره 

جز بزرگترت

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚

من اینطوری برداشت میکردم که اقا پسر خیلی بچه ان که زود حرف دیگرانو قبول میکنن و بعد انتقالم میدن ! معلومه خیلی هم تحت تاثیر خواهرشِ ... . 

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!

من ناراحت میشدم به چند دلیل یکی اینکه منو اینطوری که هستم نپدیرفته ولی خوشحال میشدم که صادقه وظاهر بینه و با توجه به خودم میدیدم این اخلاقشو دوس دارم یا نه دوم اینکه به حرف خواهرش گوش میده که خیلی منزجر کننده است 

در ثانی شما ممکنه یه درصد بعد زایمان صورتت یکم بد بشه قصد توهین ندارما اونموقع هم باید بری عمل کنی🤔🤔

قدرت واقعی مرد به اندازه لبخند زنی هست که کنارشه

ای خدا...بعد تازه نمیدونسم چی بگم..اولدکف دوس داری عمل کنی گفتم اره ولی مادرم مخالفه میترسه من برم زیر تیغ گف من خودم هزینش میدم و خواهرم اینجور گفته

بعدم بهش بگو مگه بابام نداره که میگی هزینه عمل و میدم😟🐀

اخه من‌گفتم مادرم‌مخالفه و گفته پولم‌نمیدیم..گف خودم‌میدم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز