2777
2789

برات صلوات فرستادم لطفابرا منم دعاکن💔خیلی مشکل دارم ابروم درخطره 💔😭و اینکه  ی ادم سیرش تو زندگیمه دعاکن دست از سرم برداره ولم کنه بره سراغ زندگیش اینقد اذیتم نکنه دارم روانی میشم از دستش😭😭😭💔💔 و اینکه شنبه از طرف کار زنگم بزنن بگن بیا سرکار

برات صلوات فرستادم لطفابرا منم دعاکن💔خیلی مشکل دارم ابروم درخطره 💔😭و اینکه ی ادم سیرش تو زندگیمه ...

ده تا صلوات برات فرستادم عزیزم امیدوارم مشکلت حل بشه 🥺.. چرا ابروت در خطره؟ 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دوست داری تعریف کن

عزیزم من حدودا شیش هفت سال پیش بچه بودم گول خوردم ب ی آقای حدودا سه سال دوست شدم این اقا ادم روانیه معتاده و بسیار زبون باز منم ساده گولشو خوردم خب سه سال تمام  زندگیم خراب کرد بهش پول میدادم باعث شد هرروز باخانوادم دعوا کنم خب بعد سه سال خدا خواست بفهمم چ ادم کثیفیه  باهاش کات کردم  قبول نکرد طبیعیه چون کی مثل من بهش پول میده باهاش مبمونه شروع کرد تهدید رفتم سرکار اومد دنبالم ابرو برد گذاشت خانوادم بفهمن حالا دوساله کاتیم ازش شکایت کردم بینتیجه دست از سرم برنمیداره عکسمو میذاره پروفایلش ب مخاطبینم پیام میده من پدرم بشدت سختگیره کلا تو منطقه زندگی میکنم دوست دختر و دوست پسر داشتن وحشتناک این داره ابرومو میبره و هرروز ی جنگ اعصاب دوساله ولم نکرده زندگیمو بگند کشیده

عزیزم من حدودا شیش هفت سال پیش بچه بودم گول خوردم ب ی آقای حدودا سه سال دوست شدم این اقا ادم روانیه ...

خدا لعنت کنه اینطور آدمای مریض و بیناموسو اصلا نگران نباش و نترس اگه ازش بترسی بدتر میکنه از راه قانونی جلو برو شکایتشو بکن پدرشو در میارحذ

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
خدا لعنت کنه اینطور آدمای مریض و بیناموسو اصلا نگران نباش و نترس اگه ازش بترسی بدتر میکنه از راه قان ...

شکایت کردم دوساله  زندان رفت دو سه روز باضامن بعد الان حکم زندانش اومده شیش ماه هنوز☹️😔

شکایت کردم دوساله زندان رفت دو سه روز باضامن بعد الان حکم زندانش اومده شیش ماه هنوز☹️😔

وای عزیزم یعنی در این حد جدی؟ آخه چرا این کارارو میکنه مشکلش دقیقا چیه؟ چی میخاد؟ 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️