2777
2789
عنوان

خیلی بی حوصله ام 😞☹️

51 بازدید | 7 پست

سلام  32سالمه متاهلم و بچه ۳ دارم ۶سالی هس ازدواج کردم از خانوادم ۲ساعت دورم هیچ دوستی ندارم کل روز با بچم‌ خونه ام شبا فقط میریم دور می‌زنیم و میایم خونه گاهی هم خونه مادر شوهرم میریم افسردگی بعد زایمان گرفتم با دارو یکم بهترم ولی عالی نیستم همش احساس تنهایی میکنم حوصله هیچی رو ندارم صبحا با حال مزخرف پامیشم بی حوصله وکسل..گاهی وقتا می‌شینم گریه میکنم

وسواس فکری هم دارم یه موضوعی مدام تو مهم می‌ره و اذیتم می‌کنه 😩😩😩😩😩😩

افسردگی بعد از زایمان خیلی تعارضات مهمی رو بالا میاره نیازه بررسی بشه. بی حوصلگی شما از مشکلاتتون هست که باید باز بشه

دوران بارداری و زایمان و نگهداری از نوزاد چطور گذشته به شما

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افسردگی بعد از زایمان خیلی تعارضات مهمی رو بالا میاره نیازه بررسی بشه. بی حوصلگی شما از مشکلاتتون هس ...

خیلی سخت گذشت بچم‌ رفلاکس داشت خیلی اذیتم شدم تا ۳ماهگیش خیلی سخت گذشت بهم 

رابطه همسرتون با شما چطور بوده یا خانواده همسرتون با شما و خانواده خودتون چچطور

همسرم خداروشکر خوبه خانوادش هم همینطور 

باهاشون مشکلی ندارم 

بچم‌ بدنیا که اومد بخاطر مشکل تنفسی یک هفته تو بیمارستان بستری بود خیلی ناراحت بودم بعدش هم مشکل رفلاکسش دیونم کرد مدام بالا میوورد یادمه کارم شده بود گریه گریه گریه 

همسرم خداروشکر خوبه خانوادش هم همینطور باهاشون مشکلی ندارم بچم‌ بدنیا که اومد بخاطر مشکل تنفسی یک هف ...

متاسفانه اینجا کاری از من بر نمیاد مساله تون هیجانی هست و توی چت مشخص نمیشه