2777
2789
عنوان

من کی عاشقت شدم🙂🥺

496 بازدید | 40 پست

دوستان لطفاً درکم کنید من الان حدودا ۱۷ سالمه و اینکه عاشق یه پسر شدم رو کاملا حس میکنم از اون روزی که متوجه شدم دوسش دارم ۱ سال و نیم میگذره ،از بین نمیره ک هیچ هر روز دیدنش حس عجیبی بهم میده ،لعنتی بدجوری به دل میشینه:)......

همیشه اینو میگفتم که نمی‌خوام عاشق شم میخوام درس بخونم و تلاش کنم البته الانم همین کارو میکنم ولی دارم دیوونه میشم🥲 

تو طول این یک سال و نیم بار ها تلاش کردم حواس خودمو پرت کنم ،مثلا یک هفته سعی میکردم بهش فکر نکنم ،ولی وقتی اتفاقی میدیمش می‌فهمیدم هنوز همونقدر مهم و دوست داشتنیه:)❤️‍🩹

خیلی تلخه ....

«تاپیک های از تاریخ ۲۸/۱۰/۱۴۰۴ متعلق به بنده هست» دلوین خانوم همه زندگیمه ✨🌿 توت فرنگی کوچولو من ،دختر قشنگم هیچ وقت از اتفاقاتی که سر راهت قرار میگیره نترس من همیشه کنار تو میمونم روز به روز بزرگ شدنت ،اون خنده هات و نگاه های بامزت رو تماشا میکنم:)😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این عشق نیس

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

چیشو دوست داری

همه چیش ،خودش ،چشاش ،صداش ❤️‍🩹

«تاپیک های از تاریخ ۲۸/۱۰/۱۴۰۴ متعلق به بنده هست» دلوین خانوم همه زندگیمه ✨🌿 توت فرنگی کوچولو من ،دختر قشنگم هیچ وقت از اتفاقاتی که سر راهت قرار میگیره نترس من همیشه کنار تو میمونم روز به روز بزرگ شدنت ،اون خنده هات و نگاه های بامزت رو تماشا میکنم:)😍

این عشق نیس

اگه عشق نبود چرا توی این مدت طولانی از سرم نیوفتاد؟🙂

اگه عشق نبود چرا توی این مدت طولانی از سرم نیوفتاد؟🙂

این حس گذراست 

تو آینده نزدیک به حرفم میرسید

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

سنت خیلی کمهحواستو به درس و زندگی پرت کنهوقت برا عاشقی زیاده

کاملا متوجه این موضوع هستم ،برای همین می‌خوام حواس خودمو پرت کنم ولی نمیشه 

همه چیش ،خودش ،چشاش ،صداش ❤️‍🩹

ک چی بشه؟

اخلاقشو میشناسی؟

مطمئنی میتونه همسرداری کنه؟

میدونی توانایی هندل کردن زندگی رو داره؟

چقدر خودتو میشناسی؟ میتونی شوهرداری کنی؟

با خانواده شوهر بلدی مدارا کنی؟

زیر بار مسئولیت رابطه میتونی بری؟

میشه وقتی درگیر احساساتی ب درسات برسی؟

آیا در کنار رابطه عاطفی توو سن پایین میتونی از لحاظ اجتماعی موقعیت شغلیتو ارتقا بدی؟

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸