2777
2789
عنوان

بنظرتون قبول میکنن یا نه

86 بازدید | 16 پست

برای صندوقداری فرم پر کردم دیروز گفتن ساعت شیش عصر تا دوازده شب هست گفتم اوکی از فردا میام اما دیدم سخته مسیر برگشت 

بنظرتون اگه بگم از ساعت سه تا نه شب باشم قبول میکنن؟ 

آره.  خیلی ننداز دیر . و اینکه بهشون بگو شیفت شب درآمد بیشتر داره تا صبح برام حسابش کنید . در کل شب خیلی خلوت تره . سعی کن یجوری بندازی بچه های شیفت صبح رو نبینی چون ممکنه به خلوتی کارت حسودی کنن کارای شیفت صبح رو بندازن گردن تو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکرنکنممگه اینکه یه نفر اونجا بیکار باشه تا کار تورو بکنه وگرنه مگه میشه یه نفر دیگه رو بیارن برا ۳س ...

واقعا نمی‌دونم مثل خر تو گل گیر کردم

فقط سر اینکه به مترو برسم این تایمو گفتم وگرنه اگه خودم ماشین داشتم برام مهم نبود تایمش تا کی هست

عه چه بددد ناراحت شدم براتتتچندین نفر دیگه با اون تایم مشکلی ندارن اونام برا همین ترجیح میدن فردی رو ...

من بدبختیم اینه منطقه بیست زندگی میکنم این کاره منطقه پنجه

تا برسم خونه یکساعت یا یکساعتو نیم طول می‌کشه 

نمی‌دونم چه غلطی کنم 

هفت ماه دنبال کار گشتم پیدا نکردم  نمی‌دونم چیکار کنم اینم از دست بدم بدبخت میشم 

من بدبختیم اینه منطقه بیست زندگی میکنم این کاره منطقه پنجهتا برسم خونه یکساعت یا یکساعتو نیم طول می‌ ...

بهمون پیشنهاد بده مثلا بعضی روزهای تعطیل عوض اون سه ساعت وایمیستی شاید قبول کردن. همینا رو بهشون توضیح بده مسیرت و اینا رو . اما خودتو خیلی به کارشون مشتاق نشون نده

بهمون پیشنهاد بده مثلا بعضی روزهای تعطیل عوض اون سه ساعت وایمیستی شاید قبول کردن. همینا رو بهشون توض ...

میگن ما نیرویی میخواییم که کامل وایسته 

شانس منه 

خانوادم میگن ول کن نرو اما مجبورم کسی نیست خرجمو بده جاهای نزدیک هم پیدا نکردم معمولا سابقه دار می‌خوان

عه چه بددد ناراحت شدم براتتتچندین نفر دیگه با اون تایم مشکلی ندارن اونام برا همین ترجیح میدن فردی رو ...

بنظرت اون تایم اسنپ سوار شم یا تپسی ؟ نصف حقوقمو اینجوری باید بدم سر رفتو برگشت

میگن ما نیرویی میخواییم که کامل وایسته شانس منه خانوادم میگن ول کن نرو اما مجبورم کسی نیست خرجمو بده ...

صندوق خیلی سابقه کارش سخت نیستا . میخوایی بهشون بگو . چرا افق کوروش زنگ نمیزنی مستقیم بگی کار میخوام 

اونا از منطقه خودت بر میدارن 

میگن ما نیرویی میخواییم که کامل وایسته شانس منه خانوادم میگن ول کن نرو اما مجبورم کسی نیست خرجمو بده ...

یا حضوری برو افق کوروش .بگو من از این محلم . میخوام اینجا کار کنم نیرو می‌پذیرید؟؟