2777
2789
عنوان

13صفر

148 بازدید | 10 پست

بچه ها یادآوری کنم دو هفته بعد ۱۳ صفر‌هست

هرکی ب نیتی ک داره ب چیز مرتبط با نیتش میخره

من برا ارشد و بچه خریده بودم جواب گرفتم

مثلا من گیره خریدم ک‌ بچه دار شدم سرش بزنم

شما چیا خریدن و‌جواب گرفتین؟؟؟

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چقدرررر زود گذشت این خرافات نی نی سایتی چهارساله میشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ترو خدا نرید طلا بخرید 

که قیمت طلا میره بالا واجب نیس 

☠️❌آقایون درخواست ندین ❌☠️من همانم که پسندید و پسندیده نشدچشم من، چشم تو را دید ولی دیده نشدسعى کردم که بفهمانم و فهمیده نشد...

باز شروع شد😑😑😑😑

😕😕😕

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍
ترو خدا نرید طلا بخرید که قیمت طلا میره بالا واجب نیس

من طلا‌نخریدم اصلا ولی پارسال محلمون طلا فروشی انگار ضریح امام رضا بود(استغفرلله البته🥲)

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز