2777
2789
عنوان

جدی مردا چقد هولن😐😐😐

254 بازدید | 6 پست

طرف متاهله همش تو دایرکت این و اون پلاسه

به خودتون بیاین بابا اگه این همه تشنه دخترای دیگه بودین مرض داشتین زن گرفتین😐

طرفو دیدم زن داره بچش دوماه دیگه به دنیا میاد تو بیوش زده سینگل😐

برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران.     دختر جنوبم🐚🧜🏻‍♀️

عزیز هم مرد نامرد داریم هم زن نامرد 

از هردوتاش داریم 

من یک مدت با یک خانوم رابطه دوستی داشتم تقریبا 4 ماه بهش مشکوک شدم چون یکباره گوشیش زنگ میخورد میگفت منو کنار سوپر مارکت پیاده کن برم یه چیزی بگیرم بیام

دقیقا هر موقع تلفنش زنگ میخورد اینو باید یه جا پیاده میکردم بره یه چیزی بخره و بیاد 

یکبار کیفش همراهش بود و منم دست کردم توش و شناسنامش بود و وقتی ورق زدم دیدم خانوم شوهر داره و یک پسر هم داره 

وقتی اومد نشست تو ماشین گفتم چند وقت طلاق گرفتی؟؟گفت من مجردم گفته بودم که قبلا 

شناسنامشو از کیفش اوردم بیرون گفتم این چیه؟؟گفت تو به چه حقی دست تو کیف من کردی 

از ماشین پیاده شدم و رفتم سمت دیگه ی ماشین و در رو باز کردم و گفتم پیاده شو محترمانه و در کمال ادب و اگر پیاده نشی از پس سرت میگیرم پرتت میکنم بیرون و پیاده شد و گفت اره من شوهر دارم بچه هم دارم ولی محبتی از شوهرم نمیبینم گفتم به درک ربطی به من داره میتونستی بری طلاق بگیری بعد از این غلطا بکنی نه اینکه 4 ماهه با منی و عقلت نمیرسه که اگر کسی بفهمه یا شوهرت بفهمه یا پلیس بفهمه من باید بخاطر توی بیشعور برم شلاق بخورم و تورو هم که میبرن چوب تو استینت میکنن 

آقا هستم.......................................................................................................

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردا و زنا اکثرا همین شدن نه ب همجنسم اعتماد دارم نه ب جنس مخالف

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲گاهی آدم‌ها از درون خسته می‌شوند، خستگی‌ای که هیچ خوابی درمانش نمی‌کند.

عزیز هم مرد نامرد داریم هم زن نامرد از هردوتاش داریم من یک مدت با یک خانوم رابطه دوستی داشتم تقریبا ...

خوبه حالا شما ولش کردین وگرنه بیشتریاکه میبینم بیشتر دنبال زن متاهل هستن حتی پسرمجردها👺تو محلمون یه پسرمجرد بایه زن متاهل بچه دار۱۰سال بزرگتر دوسته زنه میگفت چت و زنگ اصلا برقرار نمیکنیم فقط هروقت تو محله دیدیم همو سوار میشن میره رابطه

خوبه حالا شما ولش کردین وگرنه بیشتریاکه میبینم بیشتر دنبال زن متاهل هستن حتی پسرمجردها👺تو محلمون یه ...

من ولش کردم ولی میدونم این مدل ادما دوتا خیابون پایین تر با یکی دیگه وارد رابطه میشن و ادم بشو هم نیستن

یکی از دوستام ارایشگر بود تعریف کرد یک خانوم اومد موهای پسرشو کوتاه بکنه و سه چهار بار اومد بعد شمارمو از روی کارت مغازم برداشت و یکروز زنگ زد گفت شوهرم سرکاره و خودمم خستم موهای پسرمم بلند شده اگر میشه بیایید خونه موهاشو کوتاه کنید هزینه اومدنتونو هم میدم این رفیق مام ساده و پخمه بلند شده بود رفته بود گفت وقتی رسیدم تو خونش دیدم پسرش روی مبل نشسته یک پسر 7 ساله 

زنه با سوتین و شورت اومده بود از اتاق بیرون که رفیقم درجا طوری هنگ کرده بود که گفت بهنام خشکم زد وقتی دیدم زنه رو و بدتر اینکه پسرش گفت مامان این اقا کیه که جلوش لخت اومدی و تعریف کرد وقتی پسرش اینو گفت دنیا رو سرم خراب شد و فهمیدم این بچه تا اخر عمرش دیگه اون صحنه رو یادش نمیره و خانومه رو گرفته بود به باد کتک طوری زده بودش که بچش گریه میکرده عمو نزن مامانمو و بعدش به پسرش گفته عمو هر موقع خواستی بیایی جای من موهاتو کوتاه کنی فقط با بابات بیا و با مامانت نیایی و گفته بود باشه عمو 

دقیقا تا دو هفته رفیقم دپرس بود و موهای همه رو از دم خراب کرد هرکی میومد جاش 

آقا هستم.......................................................................................................

من ولش کردم ولی میدونم این مدل ادما دوتا خیابون پایین تر با یکی دیگه وارد رابطه میشن و ادم بشو هم نی ...

خدارحمش مرده شوهرش همون موقع نیمده وگرنه پلیس رمیاوردنو..  اش نخورده و دهن سوخته میشد👺

خدارحمش مرده شوهرش همون موقع نیمده وگرنه پلیس رمیاوردنو.. اش نخورده و دهن سوخته میشد👺

رفیقم مجرده نهایت شلاق میخورد ولی اون خانوم میرفت سینه قبرستون