2777
2789
عنوان

یه پسره ولم نمی‌کنه نمیخوامش ولی

164 بازدید | 9 پست

یه مشکلی دارم خیلی ذهنمو درگیر کرده، گفتم شاید راهنماییم کنین

یه پسری چند وقتیه افتاده دنبال من، همش پیام میده، زنگ میزنه، میگه عاشقمه و میخواد باهام ازدواج کنه 

ولی من اصلاً احساسی بهش ندارم، قصدم ادامه تحصیل اصلا دنبال ازدواج و رابطه و دوستی نیستم دلم نمیخواد باهاش ازدواج کنم یا حتی رابطه داشته باشم

خیلی هم رک بهش گفتم، ولی بازم ول‌کن نیست

میگه صبر میکنه، میگه یه روز عاشقش میشم، ولی خب من نمیخوام 

الانم حس میکنم داره یه‌جورایی فشار میاره روم که نظرم عوض شه، هی با محبت، هی قربون صدقه، ولی من خسته شدم...

کسی تجربه مشابه داشته؟

چیکار کنم که دیگه بی‌خیال شه؟

اصلاً چرا بعضی پسرا نمیخوان "نه" رو بفهمن؟!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این پسرا به درد نمیخورن اگه به درد بخور بودن همین اخم میکردی ول میکرد می رفت

دقیقا اصلا نمیدونم چی تو خودش دیده هزار بار باهاش صحبت با احترام صحبت کردم و ول کن نی

ما یه همسایه داریم پسره،دوستاش میومدن و میرفتن،یکیشون منو دیده بود عاشق شده بود 

هی پیام،هی زنگ،هی واسطه میفرستاد،خودش میومد دنبالم،میرفتم کلاس زبان،باشگاه،هرجا میرفتم توی برف و بارون میومد

با بابام حرف میزد با مامانم حرف میزد،هرچی میگفتم نه ول کن نبود

چندین سال طول کشید میگفت بالاخره عاشق میشی،دوستات نمیزارن و فلان

ازدواج کردن ول کرد الآنم هرجا میبینه فقط نگاه میکنه

من اصلا حسی بهش نداشتم‌نخواستم‌بازیش بدم رُک گفتم چندین بار ولی ول نمیکرد

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
دقیقا اصلا نمیدونم چی تو خودش دیده هزار بار باهاش صحبت با احترام صحبت کردم و ول کن نی

بی محلش کن منم این موردا داشتم الان رو خداروشکر میکنم که بخاطر نوجونیم گول محبتهاشو نخوردم 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..