2777
2789
عنوان

خانوما شوهرم درخواست طلاق داده

192 بازدید | 13 پست

عقدیم  اما من نمیتونم دل بکنم نمیتونم جدا شم میخام برم در خونه مادر شوهرم با مادر شوهرم حرف بزنم شاید درست شد می‌دونم همه میگن نرو سبک میشی زشته  بی ارزش میشی اما باید انجامش بدم باید بی ارزشم کنن که بتونم دل بکنم 😭😭😭😭😭😭😭 دعا کنید بمیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما ازخدامونع شوهرمون بگه نمیخوامت بره طلاق بده راحت مهریه هم گیرمون بیاد فرار کنیم 

اونوقت تو ناز میکنی وقتی اون نمیخوادت خودش درخواست داده مراحل قانونی براتراحت تره خنگ نشو

رفتیو درست شد این نخواستنش چطوری یادت میره؟ولش کن بره بزار ببینه چقدر بی ارزشه برات تلنگری بشه براش ببینه دنبالشی بدتر جو میگیرتش.جای توبودم محل سگ نمیدادم به جهنم کسی منو نخواد یکاری میکنم شک کنه به نخواستنش ببینه تو اصلا تونبودش خیلی خوشحالترو بهتری کونش بدتر میسوزه حس میکنه داره باخت میده

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱

واای نه کاش خودتو کنترل میکردی،اینحوری هم خودتو سبک و خار و ذلیل میکنی هم خانواده ات هم در اینده رو زندگیت اثر بذاره و ممکنه موقعیت های دیگه از دستت بره.خواهشا اینکارو نکن.به خودت مسلط باش

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...

ما همونروزم بهت گفتیم گورخودتو کندی

طلا خریدع داده بهت که پسنداز بشع رفتی فروختی چک ماشین داداشتو پاس کردی حالا ک شوهرت سر خونه میخاست طلارو‌بفروشع یدفعه گفتی گم شده یدفعه گفتی دزد برده کلید خونه هم عوض شده حتی ب کاربراهم دروغ گفتی اخرسر فهمیدیم پولشو دادی داداشت هرکیم باشه اذیت میکنه چجور بهت اعتماد کنه

واای نه کاش خودتو کنترل میکردی،اینحوری هم خودتو سبک و خار و ذلیل میکنی هم خانواده ات هم در اینده رو ...

عزیزم خودش مقصره

خیلی دورو هست تاپیکش درمورد طلا پربازدید شد همه بهش گفتن بیچاره شوهره