2777
2789
عنوان

چرا دودلم

125 بازدید | 11 پست

من با یکی سه ساله بودم

خوبیش اینه همه جا پشتم بوده

دوستم داشته

من تو یه دوران بد استرسی بودم که اصلا حالم خوب نبود شاید یک سال این دوران طول کشید ولی هر کمکی تونست بهم کرد بردم دکتر بردم مشاور

کمک مالیم هیچ وقت دریغ نکرده ازم

همیشه قهرای بیخودی میکردم و یک هفته جواب نمیدادم ولی همیشه پیگیر بوده

همیشه قربون صدقم میره به حرفتمو درد و دلام گوش میده و آرومم میکنه

الان اومده خواستگاری

خانوادم مخالفن میگن ادم خوبی نیست

همه چیم برمسگرده به ۱۳ سال پیشش که شیطونی میکرده مثلا سیگار میکشیده با دوستاش میرفته(همه رو خودش برام گفته بوده)

ولی اینا از روش توی دهاتشون پاک نشده و همینارو که مال خیلی سال پیش بوده به حانوادم گفتن

الان دو دل شدم سنمم زیاده

میگم نکنه خانوادم راست میگن نکنه اینجوری نباشه و هزار تا نکنه

به اعتمادت شک کن به شکت اعتماد نکن 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا یعنی چیکار کنم😆

حد وسط.ن امیدوار باش نه نا امید

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

برید مشاوره.خودت و آقا چند سالتونه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

من ۲۹ تقریبا اون۳۲

سنتون که خوبه بهم می‌خورید. و این شیطنت ها که میگی اگه اوایل جوانی بوده و حدود ده دوازده ساله تکرار نشده خیلی مهم نیست باز هم بیشتر تحقیق کن و مشاوره هم برید

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚