2777
2789
عنوان

وای فک کنم گند زدم

310 بازدید | 13 پست

همکارم یکی دو مورد برام پست های مثبت ۱۸ میفرستاد منم اخر گفتم بابا بسه دیگه اه فکر کردی من خرابی چیزیم بعد اونم گفت نه یکم فقط بی جنبه ای و بعد هر چی پست و پیام داده بودیم رو از طرف خودش پاک کرد و منم از پیجش انداخت بیرون و آنفالوم کرد اینم بگم من دوسش دارم ولی نمیدونه از یه طرفم دوست داییمه محتوای کلیپی هم که فرستاده بود این بود که یه دختره میگه ۸۰ درصد لذت ماله ماست ولی ۸۰ درصد اصرار ماله پسرا

😐😐 گند زدی چیه بیشتر از اینا باید بارش میکردی 

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه باید بیشتر باهاش برخورد میکردی

«یک احساساتی هست یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند, نمی شود گفت ، آدم را مسخره می کنند؛ هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت می کند..🌱» |صادق هدایت

این سومین تاپیکته میبینم ولی این بار نوشتی که خودت هم ازش خوشت میاد!!!! از چی این مرد خوشت میاد؟؟ این هوله! این دنبال یه چیزه فقط!! این هنوز وارد دوستی و اشنایی نشده بحث جن‌سی انداخته!!! قشنگ میخواست ببینه مزه زبونت چیه!!! بی جنبه اونه و اتفاقا منظورش دور از جونت همونی بود که بهش گفتی!!

با ادمای درستی وارد گفتگو بشین حتی گفتگوی عادی و رسمی! 

تو بهترین جواب رو دادی بهش.. تازه کم هم بود واکنشت

بنظرت برم به صاحبکارم بگم؟

نه عزیزم هیچ کاری نکن.. ممکنه همون صاحبکار هم آدم عوضی از اب دربیاد اونم جسارت کنه و فکرش به ذهنش برسه. یا ممکنه طرف اونو بگیره و بگه شما  زیرآب زدی و .. 

فقط این همکارت رو دیدی محل سگ هم بهش نذار و سلام هم نده. کلا با همکارای اقا از این به بعد سرسنگین باش که خودشون رو جمع و جور کنن