2777
2789
عنوان

حس میکنم شخصیتم رو له کرد واقعا

57 بازدید | 4 پست

اینقدر بهم برخورده که نگید به یکی از دوستام که با هم یه جا مشغولیم فالو فرستادم قبول نکرد رد هم نکرد آخه شبیه پی وی هم نیست ۵۰۰ نفر فالور داره انصافا خیلی با هم خوبیم نمی‌دونم چرا اینطور می‌کنه دیدم خودم هم مشغول ایناست دیدن بود یعنی دیده ولی قبول نمیکنه خوب علتش چیه؟از خودم خجالت کشیدم به خدا 

۱. اون لحظه شاید استوری حساسی گذاشته نخواسته کسی رو اضافه کنه

۲. شاید هنوز نرفته بخش فالوئرهاش که اکسپت کنه ( من خودم کامنت اینور اونور زیاد میذارم و کامنتام هم به شکل عجیبی لایک خورش خوبه معمولا پر فالوریکوئسته اون قسمت از اینستام که طبیعتا اکسپت نمیکنم و همه رو با هم ریجکت میکنم اما شده حتی درخواست اشنایی اون وسط باشه ندیده باشم اونم ریجکت شه با بقیه و بعدا به روم بیاره خودش)

۳. نخواسته فعلا کسی رو اکسپت کنه چون زیرپوستی انلاین شده. اگسپت کردن یکی باعث میشه فالوئر و فالویینگش یکی بره بالا .. نگه داشته بعدا

اینا به ذهنم رسید چون خودم هم این مدلیم

۱. اون لحظه شاید استوری حساسی گذاشته نخواسته کسی رو اضافه کنه۲. شاید هنوز نرفته بخش فالوئرهاش که اکس ...

نمی‌دونم ولی حس میکنم عمدی بوده از رفتاراش فهمیدم،فقط خواستم بدونم چی باعث میشه یکی قبول نکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمی‌دونم ولی حس میکنم عمدی بوده از رفتاراش فهمیدم،فقط خواستم بدونم چی باعث میشه یکی قبول نکنه

نه عزیزم همه چی رو به خودت نگیر

الان دوست صمیمیم صبح پیام داده تو شرایطی نیستم برم جواب بدم تازه پیام اخرش رو هم دو روز بعد جواب دادم. اونم منو میشناسه میدونه تو این مسائل کلا مودیم و آدمیم که ذهنم درگیره... یه بار فرت و فرت انلاینم درجا جواب میدم یه بار هم انقدر از نظر روحی خستم که صبر میکنم حالم بهتر شه بعد. بخواد به خودش بگیره باور کن اصلا محل نمیذاره بهم درحالیکه من قلبا دوسش دارم و دوستی باهاش برام فوق العااااااااده باارزشه. چون منو میشناسه رفتارامو هم به خودش نمیگیره

شما هم نگیر به خودت عزیزم.. ادما فکرشون ذهنشون طرفیت روحی روانیشون و .. درگیره.