2777
2789
من انجاااام دادم درستتترین کار زندگیم بود مجردی انجام دادم

عزیزم جای اسکار و و بخیه و ایناش نمونده؟ با تیغ عمل کردی یا لیزر؟ دردش بعد چند روز خوب میشه

تُنسى كأنَّكَ لم تَكُنْ ، تُنسى كمصرع طائرٍ

عزیزم جای اسکار و و بخیه و ایناش نمونده؟ با تیغ عمل کردی یا لیزر؟ دردش بعد چند روز خوب میشه

نه اصلا و ابدا هیچی نموند با لیزر بود فقط چند ساعت اول سوزش داشت قابل تحمل بود حتی فورا بعد عمل نستم اتوبوس برگشتم شهرمون ۵ ساعت راهو ولی ۱ ماه و نیم طول کشید خوب بشه بدجور خارش شدیدی داشت تا خوب شد

به یکی میدهد گنج های گوناگون به یکی هم نان جو الوده با خون

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

نه اصلا و ابدا هیچی نموند با لیزر بود فقط چند ساعت اول سوزش داشت قابل تحمل بود حتی فورا بعد عمل نستم ...

مرسی جواب دادی عزیزم

من با تیغ عمل کردم دکتر گفت قرینه سازی با تیغ بهتره ولی فوق‌العاده درد دارم نمیدونم چجوری این روزا رو بگذرونم 😓 البته من هودوپلاستی هم باهاش انجام داد میترسم کلیتوریسمم زده باشه که اینقدر درد داره🤣

تُنسى كأنَّكَ لم تَكُنْ ، تُنسى كمصرع طائرٍ

مرسی جواب دادی عزیزممن با تیغ عمل کردم دکتر گفت قرینه سازی با تیغ بهتره ولی فوق‌العاده درد دارم نمید ...

منم از چین های کلوتوریسم رو زد ولی جرات نکرد بیشتر از اون گفت خطرناکه

به یکی میدهد گنج های گوناگون به یکی هم نان جو الوده با خون