ارع عزیزم لابیام خیلی بزرگه آخه آدم حالش بهم میخوره اعتماد بنفس آدم میاد پایین
ادم حالش بهم میخوره یعنی چی ؟ مگه اونا به چونت آویزونن ؟
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یعنی اینکه لابیام بزرگه خیلی اذیتم میکنه کلا زشت شده
یعنی کلا و همیشه نشسته باشی یا راه بری اذیتت میکنه ؟
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .
قربونت برم عزیز دلم بالا دیدم نوشته بودی همسرم بکوبه تو سرم اخه نفسم واژن مثل دهان که لب داره اونم لب داره و توقع نداری که داخل واژن مثل داخل دهن و لبهاش مثل لبهای دهن یا پلک چشم باشه و قبول کن که تو یه زن هستی با صدا و ساختار و بدن و ..... زنانه و در عالم خلقت خیلی عزیز و گرانبها هستی و لابیاهاتم خیلی بجا و خوبن و اگه افکارتو درست نکنی هر روز بابت خودت جلوی شوهرت سرتو میندازی پایین و شک نکن شوهرت ولت میکنه میره دنبال یه دختر قوی که عاشق لابیاهای خودش باشه این متن من رو بنویس جایی نگهدار برای اینده