2777
2789
ارع عزیزم لابیام خیلی بزرگه آخه آدم حالش بهم میخوره اعتماد بنفس آدم میاد پایین

ادم حالش بهم میخوره یعنی چی ؟ مگه اونا به چونت آویزونن ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب باز کوچولویی😔😂

والا همسنایه من الان ازدواج کردن بچم دارن اگ تو ۱۷ سالگی رو کوچولو میبینی من دیگ حرفی ندارم 

بعدشم عزیزم ۲ سال دیگ میخام ازدواج کنم شوهرم ببینه ازم زده شه بکوبونه تو سرم بهتره

یعنی اینکه لابیام بزرگه خیلی اذیتم میکنه کلا زشت شده

یعنی کلا و همیشه نشسته باشی یا راه بری اذیتت میکنه ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

والا همسنایه من الان ازدواج کردن بچم دارن اگ تو ۱۷ سالگی رو کوچولو میبینی من دیگ حرفی ندارم بعدشم عز ...

ازدواج افتخار نیس

رفیق منم ۲ تا بچه داره نباید که خودمو با اونا مقایسه کنم

۱۹ سالگی هم بنظرم کمه برای ازدواج

بزار بشه ۲۰ سالت تازه میفهمی دنیا چجوریه

ازدواج افتخار نیسرفیق منم ۲ تا بچه داره نباید که خودمو با اونا مقایسه کنم۱۹ سالگی هم بنظرم کمه برای ...

حرفی ندارم ولی خب من الان دارم درباره لابیا پلاستی حرف میزنم

حرفی ندارم ولی خب من الان دارم درباره لابیا پلاستی حرف میزنم

چه میدونم والا هر کاری دوست داری بکن

اول اینکه همینجوری که هستی باید خودتو دوست داشته باشی

بعد به مرور زمان یه تصمیماتی میگیری

ن اونطوری زیاد ن ولی لابیام خیلی بزرگه

قربونت برم عزیز دلم بالا دیدم نوشته بودی همسرم بکوبه تو سرم اخه نفسم واژن مثل دهان که لب داره اونم لب داره و توقع نداری که داخل واژن مثل داخل دهن و لبهاش مثل لبهای دهن یا پلک چشم باشه و قبول کن که تو یه زن هستی با صدا و ساختار و بدن و ..... زنانه و در عالم خلقت خیلی عزیز و گرانبها هستی و لابیاهاتم خیلی بجا و خوبن و اگه افکارتو درست نکنی هر روز بابت خودت جلوی شوهرت سرتو میندازی پایین و شک نکن شوهرت ولت میکنه میره دنبال یه دختر قوی که عاشق لابیاهای خودش باشه  این متن من رو بنویس جایی نگهدار برای اینده