2821
2789
عنوان

خسته شدم دیگه

69 بازدید | 7 پست

چرا دنیا اینطوریه یه سری خانواده ها از بی عرضگی بچهاشون ناله میکنن از اجتماعی نبودن دختراشون خدا تومن خرج روانشناس این حرفا میکنن تا دختراشون یکم جرعت حرف زدن پیدا کنن یکم اجتماعی بشن بعد خانواده من حالا منی که خودم رو پای خودم وایسادم جرعت حرف زدن دارم خودم کارای خودم انجام میدم سربارشون نیسم میزنن توسرم اصلا شعور ندارن بجای تشویق کنن بگن افرین از پس خودت بر میاییی حالم داره بهم میخوره من والیبال کار میکنم بعد بابام در امده میگه باید یکی بفرسم باهات مینم چه خبره اونجا انگار اره اونجا خرابه هست منم میرم کار میکنم یعنی چه این حرف اونم با یه لحن زشت بارها خواستم خودکشی کنم یه بلایی سرخودم بیارم بازم گفتم ولش کن کلی زحمت کشیدی دست جلو بقیه دراز نباشه حالا حیفه بلایی سرمن اوردن کهدمنی که تا دیروز میگفتم شوهر سگ کیه الان میگم کاش یه خواستگار درست حسابی میومد گورم گم میکردم یکم اعصاب روانم راحت میشد

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

2823
2791
2779
2792