bi_enteha مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 2607 عنوان وضعیت دیشب من 127 بازدید | 11 پست فک پایینم رو ارتودونسی کردمدندونام درد میکردن سرم درد میکردتا ساعت 4 و 5 بخاطر درد نتونستم بخوابم همش گریه میکردم دستمم اضافه شد بهش(درد عصبی بود)انقد شام و نجوییده خورده بودم معده درد هم گرفته بودمبه معنای واقعی مُردم و زنده شدم من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم؟🫧 1404/05/03 | 10:53 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 18559 اوایل باید سوپ و اینا بخوری .. زن داداشم دو تا فکش ارتودنسیه الان ۳ ساله .. یعنی نابود شده .. پوست و استخون شده هیچی نمیتونه بخوره قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑 خواستم بدونی که تا ابد هرجا ۲۰۷ مشکی ببینم قلبم مچاله میشه بخاطر تو 💔🕊
eshghedanshgah عضویت: 1403/12/20 تعداد پست: 415 منم چهارشنبه فک پایین پسرم ارتودنسی کردم ،اذیت شد و نتوانسته چیزی بخوره ،،،انسالا هرچه زودتر بهتر بشین هم شما هم پسر من ،،جسارتا هزینه اش چقد شد
bi_enteha مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 2607 اوایل باید سوپ و اینا بخوری .. زن داداشم دو تا فکش ارتودنسیه الان ۳ ساله .. یعنی نابود شده .. پوست ... بخاطر ارتو 5 کیلو تو سه چهار ماه کم کردم من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم؟🫧
eshghedanshgah عضویت: 1403/12/20 تعداد پست: 415 اوایل باید سوپ و اینا بخوری .. زن داداشم دو تا فکش ارتودنسیه الان ۳ ساله .. یعنی نابود شده .. پوست ... فک کنم ارتو دنیسی سن خاصی جواب میده ،،،زنداداش شما نتیجه گرفته ؟
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 18559 بخاطر ارتو 5 کیلو تو سه چهار ماه کم کردم اره بدترین چیزه قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑 خواستم بدونی که تا ابد هرجا ۲۰۷ مشکی ببینم قلبم مچاله میشه بخاطر تو 💔🕊
bi_enteha مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 2607 منم چهارشنبه فک پایین پسرم ارتودنسی کردم ،اذیت شد و نتوانسته چیزی بخوره ،،،انسالا هرچه زودتر بهتر بش ... ۱۲۵ میل با هزینه های عکس opg یسری ترمیم و هایرکس من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم؟🫧
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 18559 فک کنم ارتو دنیسی سن خاصی جواب میده ،،،زنداداش شما نتیجه گرفته ؟ اره عالی شده قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑 خواستم بدونی که تا ابد هرجا ۲۰۷ مشکی ببینم قلبم مچاله میشه بخاطر تو 💔🕊
bi_enteha مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 2607 فک کنم ارتو دنیسی سن خاصی جواب میده ،،،زنداداش شما نتیجه گرفته ؟ پسر شما چندسالشه؟ من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم؟🫧
eshghedanshgah عضویت: 1403/12/20 تعداد پست: 415 ۱۲۵ میل با هزینه های عکس opg یسری ترمیم و هایرکس چقد زیاد ،،،من شهرستان لنجان دادم ،نزدیک چهل شد ،پارستل فک بالا الآنم پایین
bi_enteha مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 2607 چقد زیاد ،،،من شهرستان لنجان دادم ،نزدیک چهل شد ،پارستل فک بالا الآنم پایین بله شهرستان بهتر از تهران هستش من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم؟🫧