2777
2789
عنوان

دسته گل خواستگاری

247 بازدید | 41 پست

من کیفیت خیلی برام مهمه ، از الآنم به مامانم گفتم اگه دسته گل خواستگاری اشون خوب نباشه ردن 

چون ، (مالی اکین)

دیگه برمیگرده به احترامشون و خسیس یا دست و دلباز بودنشون

تفکرم اینه که یکبار که بیشتر نیست ، باید به چشم بیاید ، از طرفی گل لامصب گرون هم هست ، ۷ سال پیش پسر عموم که می‌رفت خواستگاری نامزدش , دسته گلش شد ی میلیون ناقابل

الان همه چی ی صفر اومده جلوش ، حالا دسته گل به اون بزرگی نمی‌خوام ، ولی ی باکس میخام که به چشم بیاید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معمولا بخاطر گرونی شما کوتاه بیا مهم چیزهای دیگه ای 

گل کمتر میارن نامزدی داری عقد داری اونجا توقع داشت 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بیین توقع داشته باشعکس بفرست بهش بگو ازینا. دوست دارمتوقع نداشته باشی ساده گیرت میارن و همه چیو‌ به ...

ارتباط نداریم 

بنظرت اگه خوب نبود ،تو اتاق که خودمون رفتیم صحبت کنیم ، بهش گله کنم ؟ 

ارتباط نداریم بنظرت اگه خوب نبود ،تو اتاق که خودمون رفتیم صحبت کنیم ، بهش گله کنم ؟

خدایش استاتر روز اول گله چی آخه بخاطر گل چیزهای مهمتر هست تو زندگی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ارتباط نداریم بنظرت اگه خوب نبود ،تو اتاق که خودمون رفتیم صحبت کنیم ، بهش گله کنم ؟

بگو خسیس هستید یا دست و دل باز؟

بگه دست و دلباز... رک بگو.. بگو چرا یه گل درست حسابی نگرفتید

الان خیلیا میگن نگو... ولی بنظرم حرفتو مستقیم بگو تا متوجه بشه

مردا با دعوا و قهر و کنایه واقعا متوجه نمیشن

بهشون رک بگو که سری های دیگه نظرت براشون اهمیت داشته باشه

.

معمولا بخاطر گرونی شما کوتاه بیا مهم چیزهای دیگه ای گل کمتر میارن نامزدی داری عقد داری اونجا توقع دا ...

دست خودم نیست 

تو مساعل دیگه هم همینطوری ام 

پر توقع هستم از نظر بقیه ، ولی از نظر خودم دوست دارم ی استانداردهای رعایت بشه 

مثلا من هنوزم که هنوزه نمی‌دونم ماه گرد چیه ، یا از رسم و رسوم حنا بندان و بله برون و... بدم میاد اصلا قبول ندارم ، یا اینایی که یک بار جشن عقد میگیرن یک بار عروسی 

ولی دوست دارم ی عروسی خوب داشته باشم به جای همه اینا که همه چی تموم باشه 

خدایش استاتر روز اول گله چی آخه بخاطر گل چیزهای مهمتر هست تو زندگی

یعنی چی گل چی 

مثل این میمونه که ما به جای اون همه میوه بهشون اب سرد و سیب خالی بدیم 

روز اوله دیگه 

مگه میوه ارزونه؟

باید احترام بزارن و در شأن رفتار کنن

دست خودم نیست تو مساعل دیگه هم همینطوری ام پر توقع هستم از نظر بقیه ، ولی از نظر خودم دوست دارم ی اس ...

الان جوابتون مثبته برای خواستگاری؟ یا فعلا برای شناخت میاد؟ 

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
بگو خسیس هستید یا دست و دل باز؟بگه دست و دلباز... رک بگو.. بگو چرا یه گل درست حسابی نگرفتیدالان خیلی ...

انشالله که راضی کننده باشه 

وگرنه اصلا تو دل خودم نمیزارم

یعنی چی گل چی مثل این میمونه که ما به جای اون همه میوه بهشون اب سرد و سیب خالی بدیم روز اوله دیگه مگ ...

میوه خب میمونه تو خونه آدم خودش میخوره آدم برای خودشم میوه می‌خره حالا عندفعه کمی بیشتر و مجلسی تر

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت