2777
2789
عنوان

کربلا

101 بازدید | 11 پست

سلام خانما من این هفته میرم کربلا ان شاءالله 

مراقبت قبل سفر رو میفرمایید ؟

چی بردارم چی برندارم؟

و اینکه چیکار کنم که عرق نکنم 

خیلییی عرق میکنم😑

پس بگو قرار بود تو بیاے و من نمی دانستم..اے دردت به جان بی قرارِ پُر گریه ام.. پس‌بگو این همه سال ماه ساڪت من ڪجا بودے؟..حالا ڪه آمدے حرف ما بسیار،وقت ما اندڪ ،آسمان هم ڪه بارانیست...🖤🥀🍂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گرمه پوست صورتت میسوزه بعد لک میشه ها باید بزاری ماه محرم و صفر بیاد تو زمستون و عید بعد میرفتی بهتر بود عرق سوز میشی پاهات تاول میزنه بشدت من خودم یکبار رفتم بدترین سفر عمرم بود حتی نتونستم زیارت کنم و دستم برسه ب حرم توی بین الحرمین گیر افتادم توی جمعیت

گلم لباس خنک و نخی فقط ببر. من تجربه سفر رو ندارمپسر منم میره هفته بعد ان شالله.گلم شما چند دینار هم ...

ممنونم عزیزم 

هشتصد دینار تقریبا 

پس بگو قرار بود تو بیاے و من نمی دانستم..اے دردت به جان بی قرارِ پُر گریه ام.. پس‌بگو این همه سال ماه ساڪت من ڪجا بودے؟..حالا ڪه آمدے حرف ما بسیار،وقت ما اندڪ ،آسمان هم ڪه بارانیست...🖤🥀🍂
گرمه پوست صورتت میسوزه بعد لک میشه ها باید بزاری ماه محرم و صفر بیاد تو زمستون و عید بعد میرفتی بهتر ...

الهیییی

پارسال پیارسال هم رفتم اوکی بود میخواستم تجربه دوستانو بدونم

آبجی 

تورو خدا برام دعا کن دیگه جونی برام نمونده 

دعا کن آشتی کنیم 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
زیارتت قبول عزیزم.با کاروان میری؟بعد ی سوال. تو سایت سماح شما ثبت نام کردین ؟

سلام عزیزم بله با کاروان 

سماح برای گذرنامه ست فکر کنم

از من اوکیه

آبجی تورو خدا برام دعا کن دیگه جونی برام نمونده دعا کن آشتی کنیم

ان شاءالله عزیزم 

چی شده دورت بگردم 

ان شاءالله عزیزم چی شده دورت بگردم

میشه درخواست قبول کنین اونجا بگم 

حالم خیلی بده😭

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

عزیزم الاهی امام حسین برای حاجت رواییتون پیش خدا دعا کنه 

یشه لطفا دعا منو تو حرم بخونین؟

بگین امام حسین حدیث امسال دانشگاه مازندران حقوق قبول بشه ترو به جون دخترت حضرت زینب بزار بره خابگاه حضرت زینب امام حسینم سلام خواهش میکنم پیش خدا برام دعا کنین ترو به خضرت زینب برام دعا کنین امسال دانشگاه مازندران حقوق قبول بشم لطفا برام دعا کنین خیلی نیاز دارم الاهی به هر حاجتی دارین برسین

.