2777
2789
عنوان

قهر طولانیییییییی مدت با یه شوهر غد و نفهم بگین چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 36 پست
میگین چه کنم

برا خودت زندگی کن 

بسته هرچی فداکاری کردی 

هر اتفاقی بیافته تو ضرر نمیکنی ...اونی که ضرر میکنه شوهرته چون هیچ زنی و هیچ خانواده زنی اینقدر بهش سرویس نمیدن هیچ زنی اینقدر  صبوری نمیکنه 

اونام ساده تر از شما گیرش نمیاد  بعضی زنای الان گرکن یه قرون از دستشون نمیچکه فقط طرفو میچلونن ...تازه عزیزترم هستن 

مرد برا زنی که خرجشو نده زحمتشو نکشه ارزشی قائل نیست 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم دوست داره همه چی تحت کنترل اون باشه 

حتی توی قهرو دعوا میخواد تو بری سمتش 

داره زیاده روی میکنه تو هی کوتاه میای اون نه، نمیدونم ولی فکر کنم مشاوره خانواده بتونه کمک کنه توی این سایت هست مشاور خانواده توی بخش کلینک میتونی بری پیداشون کنی

من ساغرم دانشجوی رشته زیبای دِرماتولوژی(پوست و مو) هنوز کلی راه تا به اخرش برسم ولی باز ارزششو داره🤍🌱

برا خودت زندگی کن بسته هرچی فداکاری کردی هر اتفاقی بیافته تو ضرر نمیکنی ...اونی که ضرر میکنه شوهرته ...

درسته گلم منم شاغلم. از وقتی حقوقم دادن همش خرد خورد خوراک بچه ها میکنم البته همیشه همینکار کردم. الانم کلی وسیله خونه لازم دارم به بچه ها بگم پدرشون خرید کنه یا خودم بخرم.

البته ماشین ثبت نام کردیم پارسال بنام من  که یا بفروشیم یا نگه داریم. باید پول واریز کنیم اینم داره ب حساب من پول میریزه واسه ماشین

درسته گلم منم شاغلم. از وقتی حقوقم دادن همش خرد خورد خوراک بچه ها میکنم البته همیشه همینکار کردم. ال ...

پدرشون نفقه بچه هاتم بگیر بگو به من مربوط نیست قانونا با پدره

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

اگه قصدت آشتیه،تو خونه وقتی می‌دونی دیگه ساعت اومدنشه لباسهای خوشگلو دلبر بپوش،آرایش ملیح و زیبا داشته باش،پشت چشمم نازک کن(یه کوچولو خودتو بگیر،ناراحتی ازون شب دعوا)به بچه هات برس.اصلا زانوی غم بغل نگیر،به قول اون کاربری که گفت فک کن همسر نداری،ولی از کارتش استفاده کن

خیلی تاپیک زدی  

وقتی اینجا دردی  ازت دوا  نشده  

باید جای  دیگه  دنبال  درمان بگردی  

از۴ تا بزرگتر  کمک بگیر  نمیخوای برو مشاوره  زوج درمان 

اینجا  نتیجه  نمیگیری دیگه یواش یواش این ۴ نفر هم تو تاپیک تکراری نمیان 

بیان  هم بدردت نمیخورن  

.

چه قدر بد اخلاق و عصبیه،از نظر جنسی تحت فشار نمیزاریش؟!

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

درسته گلم منم شاغلم. از وقتی حقوقم دادن همش خرد خورد خوراک بچه ها میکنم البته همیشه همینکار کردم. ال ...

ببین احساس میکنم یه کم از اون زنای بی زبونی مردا از زنای مظلوم و توسری خور بدشون میاد یه کم چرب زبونی کن واسه شوهرت مثلا گفت چه خبره آرایش کردی سریع جبهه نگیر با خنده و لوندی میگفتی عشقم تو خوشتیپ شدی میخوام منم کنارت خوشگل به نظر برسم،یا به خاطر تو دارم آرایش میکنم یه کم باهاش صمیمی شو مثلا ازش بپرس عزیزدلم امشب فلان جا میخوایم بریم به نظرت چی بپوشم احساس میکنم خودتوسرگرم بچه ها و زندگی و کار کردی و شوهرت اعتراض و نیاز به توجهشو داره اینجوری با بداخلاقی نشون میده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸