2777
2789
هیچی امیر تو استخر غرق شد واقعا مسخره آخه مگه میشه پسر به اون زرنگی کسی که بچگیش شمال بزرگ شده شنا ب ...

اون خودکشی بود وقتی دید شیرین مرده اینکارو کرد

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه مگه ندیدی به اون محسن گفت من شنا بلد نیستم

اها من کامل ندیدم هنوز زدم جلو فقط اخرشو نگا کردم 

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

نه مگه ندیدی به اون محسن گفت من شنا بلد نیستم

گفت شنا بلد نیستم.

ولی پلی بک خورد که اگه یه روزی تورو نداشته باشم اونروز برام تاسیانه و میدونی که میمیرم همون لحظه، بعد خودش رو عمداً دیگه کامل توی استخر رها کرد و غرق شد و مرد.

واقعا غرق در استخر😕

فیلم هم مثل کتابه باید یه چیزی به آدم اصافه کنه یا حس خوب بده این فیلما فقط باعث افسردگی و ذهن مشغولی بیخود میشن

کره ای ببین میخوای وقت بزاری یه کره ای پر محتوا.حداقل وقتی تموم میشه اینقدر دردناک دارک و نگتیو نیست 

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
فیلم هم مثل کتابه باید یه چیزی به آدم اصافه کنه یا حس خوب بده این فیلما فقط باعث افسردگی و ذهن مشغول ...

فیلمهای ایتالیایی انگلیسی فرانسوی والا فیلم آنا کارنینا رو دیدم آنقدر جالب بود محو ش شدم علاقه ای به چشم بادومی ها ندارم