2821
2789
عنوان

نظافت منزل

200 بازدید | 9 پست

سلام خانوم های عزیز 

اونایی که واسه نظافت منزلشون کارگر گرفتن تجربشون بگن و اینکه بهتره نظافت چی خانم بگیرم یا آقا کدوماشون خوب کار میکنن دستمزدشون به چه صورته

ممنون از راهنماییتون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دیروز یه کارگر آقا گرفتم، ساعتی ۲۰۰ بهش دادم به علاوه ناهار که از بیرون گرفتم 

کارش تمیز بود ، اومد سرویس ها و تراس اتاقم و انباری رو تمیز کرد 

منتها تو تاپیک قبلیم هم گفتم ، به نظرم آدم درستی نیومد و دیگه بهش نمیگم بیا. تازه علاوه بر چیزی که تو تاپیکم گفتم،  بعد از رفتنش کلی الکی بهم پیامک داد و بعدشم زنگ زد مرتیکه مریض

من دیروز یه کارگر آقا گرفتم، ساعتی ۲۰۰ بهش دادم به علاوه ناهار که از بیرون گرفتم کارش تمیز بود ، اوم ...

کارش تمیز بوده ولی مشکل همینجاست که به هر مردی هم نمیشه اعتماد کرد من اگه رفتاری ببینم سریع میندازمش بیرون آشغالو

کارش تمیز بوده ولی مشکل همینجاست که به هر مردی هم نمیشه اعتماد کرد من اگه رفتاری ببینم سریع میندازمش ...

اره واقعا

آدم مریض ، تازه می‌گفت منو به اطرافیان هم معرفی کن ، در ظاهر که بهش گفتم باشه ولی تو دلم گفتم عمرا، بری یه بلا سر ناموس مردم بیاری:٫

اره واقعاآدم مریض ، تازه می‌گفت منو به اطرافیان هم معرفی کن ، در ظاهر که بهش گفتم باشه ولی تو دلم گف ...

اینجور آدم ها به عالم و آدم رحم نمیکنن دیگه نیارش سرکار چون خطرناکه

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز