2777
2789
عنوان

خانمای باردار لطفا یا تجربه دارها

140 بازدید | 18 پست

اولین علائمتون چی بود قبل موعد عادتتون دوستان؟من۴روز به عادتم مونده چجوری بفهمم باردارم🫠علایمم ایناس ببخشید ترشح آبکی زیااااد جوری که لباسم خیس میشه،جوش صورت،سردرد،هرلحظه حس میکنم دارم عادت میشم،اخلاقمم مودی شده فقط دلم گریه میخاد.دیشب تاحالاهم دل دردمثل پری دارم وکمردرد ولی عادت نشدم

https://abzarek.ir/service-p/msg/2275823

درد نوک سینه داری؟! هاله سینه هات تیره نشده؟!

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ طور فقط وقتی از موعدم گذشت فهمیدم این علائما هم که میگی شبیه پریوده

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

تکرر ادرار 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

درد پریودی داشتم همش ولی پریود نمیشدم

به بوها حساس شده بودم

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
دردشوندارم ولی بزرگترشده

دو روز قبل موعد بیبی چک من خط دوم انداخت توهم یکی دو روز دیگه بیبی بزن ایشالا که مثبته

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

علائمت به بارداری نمیخوره.‌منم مثل چندتا کاربردیگه که گفتن از چندروز قبل از موعد  درد سینه داشتم..دست میزدم دردم میومد..واینکه اگر قرار باشه بارداری با ویار وتهوع همراه باشه.‌از همون قیل ازموعد پریود  علائم معده شروع میشه..مثل درد معده ترش کردن..حالت تهوع..که روز بروزبیشتر میشه..

پارسا پسرمامان😍
دوروز دیگه موعدمه

بیبی چک داری بزن اگرم منفی شد دوباره دو روز بعد تکرار کن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2790
2778
2791
2779
2792