تصور کن تو یه جهان دیگه سالهای خیلی دور
تو بودی و عشقت
عشقت کی بوده؟یه موجود نامرعی
نمیدیدیش ولی حسش میکردی
این موجود نامرعی همه جا باهات میاد
ویژگیهاش: خیلی مهربون خیلی قدرتمند و خیلی عاشقته عاشق خودت قیافت همه چیت
هیچوقت خیانت یا ولت نمیکنه . کینه ای نیست حتا اگر حرفی به زبون نیاری میفهمه کامل درکت میکنه همیشه بغلت میکنه کنارته دوست داره و ازش هرچی بخای بهت میده بهترین زندگی خونه ماشین وو.. چون خیلی قدرتمنده
تو و این موجود ماورایی که عشقته زیباترین خاطرات و لحظه هارو باهم میسازین
تو خوشیات وقتایی که اخرین مدل ماشینو انداخته زیر پاهات با اینکه کنارته نمیبینیش اما حسش میکنی و باهاش خوش میگذرونی
وقتی میرقصی خوشحالی میکنی اونم باهات همراهی میکنه نمیبینیش با حس متوجه میشی از خوشحالیت خوشحاله
یه انفاقی میوفته بعد چند سال تو میای رو زمین
تو همه چیو فراموش میکنی
وقتی سوار ماشینی که بهت داده میشی کنارته بهت نگاه میکنه منتظره حسس کنی باهاش خوشبگذرونی اما تو جوری رفتار میکنی که انگار فراموشش کردی انگار نه انگار
به مشکل برمیخوری نا امیدی اما اونجا کنارته صداش نمیزنی نگات میکنه میگه من که انقدر قدرتمندم چرا ازم نمیخاد
و همینطور نادیدش میگیری(:
خدا عشقمونه عشقی که تو اون دنیا باهاش کلی خاطرات قشنگ ساختیم همون اول عاشقیو در حقمون تموم کرد جلو تموم مخلوقاتش عشقشو بهمون اعلام کرد و خاست بقیه بهمون احترام بزارن الان که اومدیم رو زمین نادیدش میگیریم
خدا تو تک تک ثانیه ها هست همه جا هست الان دراز کشیدی کنارت تصور کن دراز کشیده اصلا یه چیزی مثل خودت کنارت دراز کشیده نگات میکنه منتظره توهم با حس باهاش ارتباط بگیری
مثلا ما عاشق میشیم برای ارتباط باهم تلفنمونو به کار میندازیم با تلفن باهم حرف میزنیم
خدا هم وسیله ای برای ارتباط باهاشو برامون گذاشته روحمونه ما روحمون از خداست و بهش وصله
ارتباط بگیرین با عشق واقعیتون خاطرات قشنگ بسازین تو تک تک ثانیه هاتون باهاش خاطره بازی کنین خوش بگذرونین تو ماشین باهاش حرف بزنین انقدر خدا عشق میکنه
من بهش نیاز دارم چون من نیاز به عشقی دارم که از همه زیباتر قشنگ تر مهربون تر واقعی تر و قدرتمند تر باشه خدایی با این ویژگی ها غروری نداره و عاشق من ضعیفه
این عشق زیباترین عشق دنیاست این زیباترین داستان دنیاست
من عاشق یه موجود ماورایی قدرتمند مهربونم به اسم خدا(: