2777
2789
عنوان

شوهرم همرو اینجا بیخواب کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 56 پست
والا من شوهرم عمرا خونه مادربزرگم بین فامیلام بخوابه خودمم دوست ندارم همیشه با دختر خاله ها جمع میشی ...

بابا چندتا استان اونور تره چجوری بدون شوهرم برم

بعد حالا اون مسئله زیاد درر نمیکنه بین بقیه بیشتر مشکل خرپفه😂

سیری ز دیدن تو ندارد نگاه من❤️همونی که همیشه درگیر اسکرین شاته🤝

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا من یه خرگوش داشتم همش خر خر میکرد تو خواب😐😂

شوهر اسی خرگوشه😐😂

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                              نظری داشتید با رعایت احترام و «منطق»خوشحال می‌شم ریپلای کنید.لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌غلط املایی ببینم تذکر نمی‌دم چون بعضیا خوششون نمی‌آد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/                                      مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                    سگ اخلاق و مودی بودن افتخار نیست پس مثل آدم رفتار کنین😊 موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم.        مخالف جدی تبعیض نژادی و توهین به قومیت ها

واقعا میگیداگه بشه واقعا دعا میکنمتون😂❤️

ب خدا جدی میگم عزیزم امتحان کن 

نیم ساعت قبل از خاب ی دونه هویج خام بخوره

ی کم شبیه ب حرفاتون باشید..ن سرطان میگیرید...ن میمیرید...فقط آدم تر ب حساب میاین🗿🌪️⚡

ب پهلو بخوابه کمتر خروپف میکنه

خیلی بدخوابه اصلا

سی مدل میشه تا صبح لگد میزنه طاق باز میشه پهلو میشه دمر میشه

سیری ز دیدن تو ندارد نگاه من❤️همونی که همیشه درگیر اسکرین شاته🤝

دوتا هویج نیاز داری یکیشو بخوره یکیشو شیاف کنه که باد ازش در نره🤣🤣🤣 به نظرم مشکل پایین خیلی بدتره .داروخونه ی قرص‌هایی داره مخصوص همین کار برو داروخونه بگیر اسمش رو هم سرچ کن