2777
2789
عنوان

من زن بدیم عذاب وجدان دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 4051 بازدید | 50 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید افسردگی داری با یک مشاور صحبت کن چکاپ کامل و آزمایش خون کامل بده ممکنه کم خونی یا تیروئید مشکل داشته باشه اگه نه روانشناس ،خیلی وقتا آرزوهای نرسیده و افکار حل نشده ی گذشته رو دوش آدم سنگینی می‌کنه ناامید میشه .خب تا الان همه ی اینا که گفتی بوده امشب ممکنه تو خواب بمیری مثل همه مون ،اونقت صبح که از خواب پا شدم فکر کن به زندگی جدید چ‌ی فرصت تازه بهت دادن از اول همه چی به دست تو هست که هر کاری خواستی بکنی و به رفتارهای دیروزت ربط نداره

بخدا ایقد شعور نداشت تشکر کنه بعد یک ساعت رانندگی اینقدر بی شعوره که پیام بده رسیدی یا نرسیدی ، با م ...

اگه به دلت نیست کات کن 

ولی شاید اونم خواسته تو را دست به سر کنه 

🌈ای کاش که یلدای وطن را سحری بود🌞

شاید افسردگی داری با یک مشاور صحبت کن چکاپ کامل و آزمایش خون کامل بده ممکنه کم خونی یا تیروئید مشکل ...

کمخونی دارم 

روانپزشک هم رفتم داشتم خوب میشدم دوباره حامله که شدم همچی بهم ریخت

هعی تصمیم میگیرم ولی نمیشه

عزیزم باید بری پیش یه روانشناس خوب شاید با صحبت بشه مشکلات حل بشه شایدم ارجاع بده به روانپزشک و دارو هم تجویز بشه

در کل مشکلت حل میشه اگه به فکر درمان باشی 

به جای سرزنش 

عزیزم باید بری پیش یه روانشناس خوب شاید با صحبت بشه مشکلات حل بشه شایدم ارجاع بده به روانپزشک و دارو ...

میرم پیش روانشناس انقدر استرس و چیزای دیگه زیاده برای اونا. دارو میدن 

استرسم انقدر بالا بود این دفعه که اصلا داغون بودم

یا خودت مهربون باش 

آدم تو بارداری تغییرات خلقی داره

حق بده به خودت 

کارهات رو شب قبل بنویس 

برنامه ریزی روی کاغذ داشته باش 

هر شب بابت سه تا اتفاق روزت شکرگزاری کن و بنویسش 

شده روزی ده دقیقه کاری که ازش لذت میبری رو انجام بده 

بنویس کارهایی که حالت رو خوب می‌کنه و در حد توان انجامش بده 

بخصوص کارهای مشترک با دخترت ، با همسرت 

مراقب خودت هم باش