2777
2789
عنوان

راجب جهیزیه

51 بازدید | 6 پست

بچه ها سلام

من ۲۰ سالمه از اونجایی که ما رسم جهیزیه نداریم و خونوادم کلا قصد ندارن بگیرن

دوست داشتم خودم بگیرم کم کم چون فکر میکنم باید از الان شروع کنم و هرچندوقت تا جایی که وسعم هست یچیزایی بگیرم

حس میکنم خیلی چیز خوبیه که یوقت ازدواج کردی دست خالی نری 

یعنی حس کنی اون خونرو توام داری با تلاش خودت میچینی

و بالاخره حس خوبی میده که به طرف نشون بدی خونواده منم برام چیزمیز خریدن ( حالا درسته که خودم میخوام بخرم ولی کسی قرار نیست بفهمه که )

ولی دوستام مخالفن میگن چیز احمقانه ایه این وظیفه مرده که بره این چیزارو بخره 

نمیدونم الان واقعا فکر میکنید این چیز مسخره ایه؟

من خودم خیلی دوست دارم که

دوستات راست میگن...انقدر رویایی به ازدواج فکر نکن...تو قانون وظیفه ی مرد هست وسایل زندگی رو تامین کنه...حالا خیلی بخوایم لطف کنیم نصف نصف باید خرید...که اینم لطفه نه وظیفه...وقتی قانون برابر نیست طبق همون قانون نابرابر جهیزیه با مرد هست...این که زن کل جهیزیه رو بخره کاملاً به ضررش هست چهار روز دیگه اسم دست دوم روشون میاد و حتی به قیمت الانشون هم نمی خرنشون...این ضرر باید پای هر دو باشه نه فقط زن...پول رو بده برای خودت سرمایه ای مثل طلا هر وقت نیاز باشه اون موقع می‌خری.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

بنظر من کار خوبیه و اشکالی نداره حتی اگه مرسوم نباشه پیش شما.کار عجیبی نیست،همونطور که اکثر شهرها،جهاز با دختره.یه خوبی که داره،میتونی یه سری وسایل که خودت بهش علاقه مندی رو بخری واسه دله خودت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستات راست میگن...انقدر رویایی به ازدواج فکر نکن...تو قانون وظیفه ی مرد هست وسایل زندگی رو تامین کن ...

نمیدونم واقعا من خیلی دوست دارم امروز اولین وسیلمو گرفتم 

و با همچین واکنشی مواجه شدم مثلا میگفتن وظیفه طرفه تو داری پولتو دور میندازی و از این حرفا

بنظر من کار خوبیه و اشکالی نداره حتی اگه مرسوم نباشه پیش شما.کار عجیبی نیست،همونطور که اکثر شهرها،جه ...

دقیقا من چیزایی که همیشه دوست داشتم تو خونه بابام داشته باشمو از اونا دوست دارم شروع کنم

چون خودمون نداشتیم و فکر میکنم اگه یه روز بخوام ازدواج کنم شاید بخاطر شرایط اقتصادی نشه همه چیزایی که دوست دارمو بخریم

پس چه ایرادی داره اگه من دست بکار شم حالا نه که همه پولامو خرج این کار کنم

مثلا هرماه یه پس انداز نگه میدارم جمع که شد میرم یه وسیله جدید میگیرم

ولی دوستام میگن با اینکار انگار پولتو دور میندازی و برو طلا بگیر و نمیدونم از اینجور حرفا

خب من میگم چه فرقی داره طلا بخوام بگیرم واسه خودمه وسیلم بگیرم واسه خودمه که قراره یروزی ازش استفاده کنم

عزیزم به هرحال حتی اگه وسیله بزرگ هم نخری خورده ریز با دختره همه جا، شما به حرف دوستات گوش نکن خودت پول جمع کن انشالله بتونی چیزای واجب رو بخری برای خودت

اصلا خریدن جهیزیه خیلی لذت بخشه

دقیقا من چیزایی که همیشه دوست داشتم تو خونه بابام داشته باشمو از اونا دوست دارم شروع کنمچون خودمون ن ...

درسته،اشتباه نیست.بعدشم اینکه بعضیا میگن طبق قانون جهیزیه با مرد هست و فلان،آخه کدومشو انجام دادن طبق قانون؟ مثلا مادری که به بچه شیر میده،طبق قانون میتونه از همسر،پولشو بگیره،ولی کیه که بگیره و کیه که بده؟؟( جدا از رسم و رسوم شما).

یعنی تو شهرتون همه چی رو داماد میخره؟ چجوریه رسمتون؟ آیا شما میتونید در خریدش نظر بدید یا نه؟؟

بنظر منم هرچی بخری،واسه خودته،مخصوصا وسایلی که دلت میخواد و میخواسته ،که نداشتی.حداقل فقط وسایلی که ارزش خرید دارن یا دوسشون داری و بخر.