amoozeshezaban مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 2720 عنوان دعا کنیم 😇 64 بازدید | 7 پست دوستان برای آمرزش همدیگه دعا کنیم صلوات بفرستیم 😇هرکسی که دوس داره براش دعا کنیم بنویسه و هر کسی که شرکت میکنه در این ختم صلوات تعدادشو بنویسه ان شاءالله خداوند شما رو غرق در آمرزش و مهر خودش کنه ❤️ به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎 1404/05/03 | 00:30 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_درنا_ عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 14622 ۱۰۰صلوات میفرستم برای ظهور امام زمان هم دعا کنید 🩷 🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14227 زینب شاغل بشم ب امید خدا من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅
amoozeshezaban مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 2720 ۱۰۰صلوات میفرستم برای ظهور امام زمان هم دعا کنید 🩷 حتما عزیزم اللهم عجل لولیک الفرج ❤️😇قبول باشه 💛 به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎
butterfly_stomack عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 4139 ۱۰۰ صلوات به نیت آمرزش و حاجت روایی همگی تون میفرستم🥺خواهش میکنم با دلای مهربون تون دعا کنید حاجتم به صلاحم بشه و زودتر اتفاق بیوفته
amoozeshezaban مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 2720 زینب شاغل بشم ب امید خدا ان شاءالله حاجت روا بشین عزیزم 💛😇 به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎
amoozeshezaban مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 2720 ۱۰۰ صلوات به نیت آمرزش و حاجت روایی همگی تون میفرستم🥺خواهش میکنم با دلای مهربون تون دعا کنید حاجتم ... قبول باشه عزیزم 💛😇حتما دعاتون میکنم ان شاءالله حاجت روا بشین🌻☘️ به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎
butterfly_stomack عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 4139 قبول باشه عزیزم 💛😇حتما دعاتون میکنم ان شاءالله حاجت روا بشین🌻☘️ مرسی عزیزدلم