2777
2789
آخ آره منم تو تراس فنچ نگه میداشتم بعد قسمت باز تراس رو بستیم تا فنچ ها آزاد بشن از تو قفس و کلی هم ...

یعمی چی کل تراس شده پر پرنده

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چجورین نشنیدم تاحالا ازکجا وقیمتشون چنده

ما قبلا داشتیم خیلی خوشگلن فک کنم دونه ای 500باشن

قیمتش، بر اساس رنگاشه 

بزگترین سایزشون به اندازه ی کبوتر حالا یه کوچولو بزرگتر میشه 

یعمی چی کل تراس شده پر پرنده

پر گنجشک و پرستو و کلی پرنده دیگه که جای دونه ها رو دیده بودن و اومده بودن...نگو یه قسمت از دیوار طلقی که زده بودیم شکسته بود وفنچ ها از اون سوراخ در رفتن و پرنده های دیگه اومده بودن

قصه زندگی هر کسی از اونجا شروع میشه که خودش رو بشناسه

چجور آدم یه حیوونی رو که از بچگیش بزرگ کرده و بهش عادت کرده رو بکشه آخه.

چرا نشه...مگه چوپونا اینکارو نمیکنن...بهتر از اینکه به مرگ طبیعی بمیره

قصه زندگی هر کسی از اونجا شروع میشه که خودش رو بشناسه

چرا نشه...مگه چوپونا اینکارو نمیکنن...بهتر از اینکه به مرگ طبیعی بمیره

چوپان ها توی یه گله گوسفند دارن.بعد تو همون گله هم گوسفند های قدیمی‌شون رو دوست دارن.

اون فرق داره با اینکه جوجه مرغو بیاری داخل خونه ازش مراقبت کنی.اون حیوون بهت عادت کنه...

مطمئن باش که مهرت نرود از دل من_____مگر آن روز که در خاک شود منزل من