bmnj مدیر استارتر عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 466 عنوان سن ازدواج 118 بازدید | 15 پست بنظرتون برای ازدواج سن چقدر باشه خوبهمن نظر شخصیم اینه که عقل و شرایط آدم آماده ازدواج باشه ولی چنین چیزی خیلی ممکن نیستبجا خونده بودم که پسرا نباید تا ۲۵سالگی ازدواجکنن چون عقلشون کامل نیست و اینم بنظرم خیلی منطقی نیست 1404/05/03 | 00:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بآرآن عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 1850 من از راهنمایی دوس داشتم ازدواج کنم خدایا اگه زندگیم همینطوری بود و رفتم سرکار همیشه شکر گذارت میمونم مینویسم که یادم بمونه چون تو دیدی و شاهد بودی چقدر تلاش کردم چقدر حسرت خوردم
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123838 الان شرایط جوریه ک باید گفت فقط کودک همسری نباشه بالای ۲۰ باشه😅🤦♀️ خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
بایدبنویسم؟ عضویت: 1404/01/17 تعداد پست: 2996 اغلب پسرایی ک زیر ۲۵ دیدم که عاشق شدن بدجور ضربه خوردن...پسر واقعا بعد ۲۵ .. ترجیحا ۳۰ به بالادختر هم ۲۵/۲۶ به بالا .
بآرآن عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 1850 الان شرایط جوریه ک باید گفت فقط کودک همسری نباشه بالای ۲۰ باشه😅🤦♀️ من چند وقت سایت نبودم فقط شما رو دیدم قویمی کلی تاپیک خوب داشتی چرا پاکش کردی خواهرتم بود اره؟؟ خدایا اگه زندگیم همینطوری بود و رفتم سرکار همیشه شکر گذارت میمونم مینویسم که یادم بمونه چون تو دیدی و شاهد بودی چقدر تلاش کردم چقدر حسرت خوردم
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123838 من چند وقت سایت نبودم فقط شما رو دیدم قویمی کلی تاپیک خوب داشتی چرا پاکش کردی خواهرتم بود اره؟؟ سلام عزیزم خوش اومدی⚘خواهرم خیلی وقته دیگه سایت نمیادتاپیکای کتابمم گزارش زدن 😅🤦♀️ خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
bmnj مدیر استارتر عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 466 من از راهنمایی دوس داشتم ازدواج کنم من خیلی تمایل ندارم
بآرآن عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 1850 سلام عزیزم خوش اومدی⚘خواهرم خیلی وقته دیگه سایت نمیادتاپیکای کتابمم گزارش زدن 😅🤦♀️ عه عزیزم خوشحال شدم دیدمت ❣️❣️ خدایا اگه زندگیم همینطوری بود و رفتم سرکار همیشه شکر گذارت میمونم مینویسم که یادم بمونه چون تو دیدی و شاهد بودی چقدر تلاش کردم چقدر حسرت خوردم
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123838 عه عزیزم خوشحال شدم دیدمت ❣️❣️ فدات شم عزیزم همچنین😍 خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
رویاهای_من78 عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 12826 بالای ۲۵ میپسندمیه تراپیستی میگفت سن زیر ۲۵ ریسک ازدواج بالاترهنه که اصلا نشه اینا فقط ریسکش بیشترخودم ۲۸،۲۹ اینا بیشتر خوشم میاد و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱