2777
2789
عنوان

سن ازدواج

118 بازدید | 15 پست

بنظرتون برای ازدواج سن چقدر باشه خوبه

من نظر شخصیم اینه که عقل و شرایط آدم آماده ازدواج باشه ولی چنین چیزی خیلی ممکن نیست

بجا خونده بودم که پسرا نباید تا ۲۵سالگی ازدواج‌کنن چون عقلشون کامل نیست 

و اینم بنظرم خیلی منطقی نیست

من از راهنمایی دوس داشتم ازدواج کنم

خدایا اگه زندگیم همینطوری بود و رفتم سرکار همیشه شکر گذارت میمونم مینویسم که یادم بمونه چون تو دیدی و شاهد بودی چقدر تلاش کردم چقدر حسرت خوردم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان شرایط جوریه ک باید گفت فقط کودک همسری نباشه بالای ۲۰ باشه

😅🤦‍♀️

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

الان شرایط جوریه ک باید گفت فقط کودک همسری نباشه بالای ۲۰ باشه😅🤦‍♀️

من چند وقت سایت نبودم فقط شما رو دیدم قویمی کلی تاپیک خوب داشتی چرا پاکش کردی خواهرتم بود اره؟؟

خدایا اگه زندگیم همینطوری بود و رفتم سرکار همیشه شکر گذارت میمونم مینویسم که یادم بمونه چون تو دیدی و شاهد بودی چقدر تلاش کردم چقدر حسرت خوردم

من چند وقت سایت نبودم فقط شما رو دیدم قویمی کلی تاپیک خوب داشتی چرا پاکش کردی خواهرتم بود اره؟؟

سلام عزیزم خوش اومدی⚘

خواهرم خیلی وقته دیگه سایت نمیاد

تاپیکای کتابمم گزارش زدن 😅🤦‍♀️

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

سلام عزیزم خوش اومدی⚘خواهرم خیلی وقته دیگه سایت نمیادتاپیکای کتابمم گزارش زدن 😅🤦‍♀️

عه عزیزم خوشحال شدم دیدمت ❣️❣️

عه عزیزم خوشحال شدم دیدمت ❣️❣️

فدات شم عزیزم همچنین😍

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز