2777
2789
عنوان

کسب و کار درخانه

198 بازدید | 20 پست

سلام برای کسب و کار توی خونه میتونید از اینک زیر ثبت نام کنید با کلیک کردن آگهی ها میتونید ماهانه تا ۲۰۰ هزار درآمد داشته باشید☺

https://facenama.com/signup/r:1587490

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

میتونی نفرستی واس کسی اینجوری فقط ماهی ۱۵ هزارتومن میتونی جمع کنی واس خودت

اخه مگه طرف پولش از پارو می ره بالا یا پول زیاد زده زیر دلش ک داره میبخشه این دور و زمونه هزار تومن هم بهت نمیدن من خواهرشوهرم دو هزار تومن ازم طلب داشت تا آخرین اسکناسم ازم گرفت😀😀😀😀

من عضو شدم اما بلد نیستم چیکار کنم میشه برام توضیح بدی بی زحمت

اگه با کامپیوتر باشی که خیلی راحته ساعت ۱۲ شب بهترین موقع واس کلیک کردن هست روزانه ۵۰۰ تومن درمیارید وارد پنل کاربری میشید نوشته کسب درامد از مشاهده تبلیغات اونجا کلیک میکنی میایی پایی زده بازدید خودکار رو اون گزینه بزنی اگهی هارو واست ثبت میکنه هزینش میره تو حسابت ولی ۱۲ شب باشه موقع ریست اگهی الان تعدادشون کمه

من با گوشی هستم اهان خب کجا نوشته کسی در آورد

اگه با گوشی هستی خب باید تک تک روش کلیک کنی.بالا سمت چپ رو ۳خطه بزن نوشته تبلیغات کلیکی بعد بزن مشاهده تبلیغ برای کسب درامد بیا پایین اگهی ها رو میبینی هروقت روش کلیک کردی بالا واست تو جدول میزنه که درامدت چقدره