2777
2789
عنوان

تجربه کهیر کیا دارن

63 بازدید | 11 پست

دو روزه زدم ...دوبار دکتر رفتم هم چند بار آمپول زدم هم قرص هم پماد اصلا خارش هام کم نمیشه چیکار کنم 

صبح کاسنی خوردم بدنم بدتر شد 

تحربه ای دارید چند روز طول میکشه تا خوب بشه

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
من .پماد هیدروکورتیزون بزن خیلی خوبه

چند روز طول میکشه برن خارش هاش بده...دو بار دکتر رفتم انگار نه انگا 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پماد که بزنی فوری خارشش قطع میشه

لوسیون کالامین و پماد کالامونگ داده زدم اصلااااا اثر نکرد

من یبار لباس یه شخص دیگه رو پوشیدم البته اون روز باغ هم رفتم نمیدونم دست زدم به درختی چیزی بعدش سریعا تمام بدنم کهیر زد، رفتم دکتر یه امپول نوشت گفت تا فردا میره امپولو زدم ولی تا یک هفته بعد تقریبا نرفتن، ولی بعدش رفتن دیگه نزدم کهیر

من سه ساله خارش دارم و بعضی اوقات کهیر دکتر رفتم آزمایش دادم هیچیم نیست ولی هر روز باید سیتیرزین بخ ...

من به خاطر حساسیت فصلی ام همش سیتریزین میخوردم 

ولی واسه کهیر اصلا انگار اثر نمیکنه همش خارش دارم بدنم تاول زده دیگه چند بار آمپول بدم اصلااا

من یبار لباس یه شخص دیگه رو پوشیدم البته اون روز باغ هم رفتم نمیدونم دست زدم به درختی چیزی بعدش سریع ...

وای یعنی یک هفته دائم بدنت کهیر بود؟ شدید بودی؟ 

دارو چی میزدی

وای یعنی یک هفته دائم بدنت کهیر بود؟ شدید بودی؟ دارو چی میزدی

دارو یادمه فقط یه امپول زد ولی خارش اینا فقط روز اول داشتم فکر کنم دقیق یادم نیس چند سال پیش بود بعد امپول رفتم حموم بعد دیگه خارش نداشتم فکر کنم ولی کهیرا بودن تا یه هفته اینا