2777
2789
عنوان

آرتروز فکری😬

51 بازدید | 3 پست

🌱آرتروز فکری چیه؟

آرتروز بیماری‌ایه که به مفاصل حمله می‌کنده و نتیجه‌ش این میشه که بیمار نمیتونه مفاصلش رو به راحتی تکون بده.

و اما...

آرتروز فکری بیماری‌ایه که وقتی به آدم حمله می‌کنه ، فرد قدرت خلاقیتش  و از دست میده ، دیگه نمی‌تونه نوآوری کنه ، همیشه مستأصله و قادر به یافتن راه‌حل‌های جدید نیست. مغز هنوز هم این توانایی‌ها رو داره اما چون آرتروز گرفته قادر به تفکر و خلاقیت نیست و نمی‌تونه تمام قدرت خودشو به‌کار ببنده.

فرد مبتلا به آرتروز فکری در هر سن و سالی که باشه از فکر کردن و خلاقیت و آموختن رنج می‌بره ، نمیتونه کتاب بخونه ، نمیتونه برنامه‌های آموزشی و مفید رو تماشا کنه و نمی‌تونه از دیگران بیاموزه. درچنین حالتی فرد دوست داره در همین وضعیتی که هست بمونه و خودشو از هر حرکتی دور نگه داره. در نتیجه کارها رو طوطی‌وار انجام میده و در نهایت در "تلۀ روزمره‌گی" گرفتار میشه...

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅