شیطونکک مدیر استارتر عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 293 عنوان عفونت 74 بازدید | 8 پست سلام من دو روزه ببخشید واژنم میخاره دیوونم کرده ترشح پنیری دارم من نامزدم و دخول نداریم نمیتونم از پماد واژن استفاده کنم به قرص مترونیدازول حساسیت دارم میدونین چیکار میتونم بکنم خوب بشه سریع 1404/05/02 | 22:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
drkarimi عضویت: 1403/11/22 تعداد پست: 2359 ادرارتون رو نگه میدارید یا آب کم میخورید یا موقع معاشقه نامزدتون عفونت داشتن در حال حاضر چون پخول نداشتید تنها راهکار استفاده هر یک روز در میون از ژل بانوان و کم کردن قند و شیرینی و انتی بیوتیک و سرکه و آب هم خوبه داخلش بشینید دعا کنید برام🩷
سیلورین عضویت: 1404/02/03 تعداد پست: 4251 با عرق اسطوخودوس شستشو بده دنیا میچرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام
شیطونکک مدیر استارتر عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 293 ادرارتون رو نگه میدارید یا آب کم میخورید یا موقع معاشقه نامزدتون عفونت داشتن در حال حاضر چون پخول ند ... نه نگه نمیدارم ولی اب کم میخورم عفونتشم فک نمیکنم داشته باشه نمیدونم داخل سرکه بشینم تاثیر داره ؟
شیطونکک مدیر استارتر عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 293 لباس زیر نخی بپوش همیشه نخی میپوشم داخل خونه نمیپوشم حتی
drkarimi عضویت: 1403/11/22 تعداد پست: 2359 نه نگه نمیدارم ولی اب کم میخورم عفونتشم فک نمیکنم داشته باشه نمیدونم داخل سرکه بشینم تاثیر داره ؟ بله اثر داره هرچند عفونت پنیری قارچی هست و باید انتی بیوتیک مصرف بشه و بهتره به پزشک زنان مراجعه کنید من تخصص میخونم هنوز مدرک تخصص نگرفتم 😬 دعا کنید برام🩷
شیطونکک مدیر استارتر عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 293 بله اثر داره هرچند عفونت پنیری قارچی هست و باید انتی بیوتیک مصرف بشه و بهتره به پزشک زنان مراجعه کن ... باشه عزیزم مرسی