2821
2789
عنوان

ادمینی

42 بازدید | 5 پست

کسی کار ادمینی انجام داده؟من خیلی دنبالشم چطوری باید دنبالش بگردم برم تو کارش 

همه میگن ادمین میخوایم تو تلگرام تایپ و اینا انجام بده ولی همشونم پول میگیرن دوستمم یبار پول دا ه بود میگفت افتضاحه کارش رقابتیه بین کلی ادم یکی رو انتخاب میکنن حقوقشو میدن 

من خیلی دنبال ادمین پاسخگوی دایرکت یا ایپ و اینا هستم کلا کارای انلاین میخوام انجام بدم امکان حضوری کار کردن رو ندارم شما نمیدونید از چه طریقی میتونم کار انلاین پیدا کنم؟ این سایتای کارلنسر و پارسکدرز و اینام چندتا ثبت نام کردم ولی تعداد درخواستات محدوده باید پول بدی چیکار کنم💔

باید اول یه دوره برید بهتره پیجتون رو به مرحله درآمد زایی برسونید به عنوان نمونه کار و حضوری برید که ...

مشکل اینجاست نمیتونم حضوری برم یا دوره برم امکانش اصلا برام نیست اما قبلا ادمین یه کانال بودم پست میزاشتم و تبلیغات میکردم اما مدیرش ادامه نداد دیگه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مشکل اینجاست نمیتونم حضوری برم یا دوره برم امکانش اصلا برام نیست اما قبلا ادمین یه کانال بودم پست می ...

اینستا خیلی فرق داره و مجازی به جایی خیلی نمیرسید مگر خیلیی خوش شانس باشید 

دعا کنید برام🩷