2821
2789
عنوان

ادمینی

42 بازدید | 5 پست

کسی کار ادمینی انجام داده؟من خیلی دنبالشم چطوری باید دنبالش بگردم برم تو کارش 

همه میگن ادمین میخوایم تو تلگرام تایپ و اینا انجام بده ولی همشونم پول میگیرن دوستمم یبار پول دا ه بود میگفت افتضاحه کارش رقابتیه بین کلی ادم یکی رو انتخاب میکنن حقوقشو میدن 

من خیلی دنبال ادمین پاسخگوی دایرکت یا ایپ و اینا هستم کلا کارای انلاین میخوام انجام بدم امکان حضوری کار کردن رو ندارم شما نمیدونید از چه طریقی میتونم کار انلاین پیدا کنم؟ این سایتای کارلنسر و پارسکدرز و اینام چندتا ثبت نام کردم ولی تعداد درخواستات محدوده باید پول بدی چیکار کنم💔

باید اول یه دوره برید بهتره پیجتون رو به مرحله درآمد زایی برسونید به عنوان نمونه کار و حضوری برید که ...

مشکل اینجاست نمیتونم حضوری برم یا دوره برم امکانش اصلا برام نیست اما قبلا ادمین یه کانال بودم پست میزاشتم و تبلیغات میکردم اما مدیرش ادامه نداد دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل اینجاست نمیتونم حضوری برم یا دوره برم امکانش اصلا برام نیست اما قبلا ادمین یه کانال بودم پست می ...

اینستا خیلی فرق داره و مجازی به جایی خیلی نمیرسید مگر خیلیی خوش شانس باشید 

دعا کنید برام🩷