2777
2789

من یه کانال تو روبیکا راه اندازه کردم  که با روند درامد زایی که نشون دادم میتونید روزانه بیشتر از یک میلیون درامد زایی کنید فقط جهت اینکه بدونم کسی تاپیک میبینه بگید تا لینک کانال روبیکا رو بزارم ✅️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لابد میخوای فیلمایی دان کنیم پول بره جیب تو 😃

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

نه عزیزم

خب اون موقع کارگر چرا صب تا شب عرق بریزه برا ۱۰ تومن 

میاد روبیکا دیگه 

من خودم ی زمانی کانال داشتم درآمد دارم ولی الان نمیصرفه 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

اینکه باید آدم داشته باشی براد کد معرف بزنه 🤣🤣

شما که تا همین ده دوازده روز پیش دنبال کارگر و باربر شدن تو فروشگاه بودی به قول خودت برای حقوقی خیلی کمتر از این‌۳۰ میلیون 

حالا دیگه وعده روزی یک میلیون دادنت دیگه برای چیه ؟!!!

خب راحت بگو تبلیغ هست و برای حمایت عضو کانال بشن .....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊