2777
2789
عنوان

آخه مامان🥲

307 بازدید | 18 پست

مامانم از خونهٔ مادربزرگم برگشته با شیرینی؛ با لبخند ازش میپرسم که شیرینی برای چیه؟ خبریه؟ و برگشته با اوقات تلخی جواب میده که دختر دایی‌ت تیزهوشان قبول شده (کلاس ششمه امسال میره هفتم). بعد با یک حالت این که ببین اون مدرسهٔ دولتی بوده و قبول شده، تو نشدی، من غیر دولتی بودم. من چند سالمه؟ ۱۹، اون چند سالشه؟ ۱۲! باورم نمیشه دارم با یک بچهٔ هفت سال کوچکتر از خودم قیاس میشم

من ششم واقعا نمیخواستم قبول بشم. دهم میخواستم، اکا برای هفتم نه و به اندازهٔ کافی هم تلاش نکردم براش. الآن که میگم نمیخواستن، میگن نه تو میخوای خودت رو قانع کنی🫠

بس کن مادر من بس کن...

(تنها دلیلی که اینجا میگم اینه که فقط اینجا رو برای درد و دل دارم وگرنه خارج از اینجا باید مثل یک دختر سی ساله با همون میزان فهم و درک رفتار بکنم)

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دختر منم آزمون داده، هنوز که جوابش نیومده! شهریور میاد. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

دختر دایت دروغش مشخص شد چون هنوز نتایج نیومده 😂

تاریخ هم ممکنه تکرار بشه ولی تو هیچ وقت تکراری نمیشی قلب من🫂♥ درخواست دوستی نمی پذیرم😴 هر وقت از همه دنیا ناراحت بودی و فکر کردی این دیگه تهشه یادت بیوفته خدا بعضی وقتا میندازتت ته چاه که عزیز مصرت کنه جا نزن فقط بهش تکیه کن🌱