2821
2789
عنوان

شیر مادر

76 بازدید | 3 پست

سلام مامانا 

من مامان محمد امین کوچولوئم به خودم قول داده بودم اگه خوب شیر داشته باشم تجربیاتمو باهاتون در اشتراک بزارم بلکه به دردتون خورد چون تو فامیل نه عمه و نه خاله هام هیچ کدوم به بچه هاشون شیر خودشونو ندادن چون نداشتن حتی خود من وقتی بچه بودم شیر گاو خوردم چون به شیر خشکم دسترسی نداشتن اون موقع😂اولا که انرژی مثبت و تلقین خیلی حسابه همه تو حاملگی به من میگفتن تو ژنتیک ما شیر مادر نیس تو هم به بچت شیر خشک میدی ولی من حرف هیچ کس باور نمیکردم همش به خودم میگفتم من شیر خودمو میدم و همینجوریم شد خداروشکر

تو دوران حاملگی حدود یه هفته مونده به زایمانم سینه هامو ماساژ میدادم و یکم فشار میدادم یه قطره مایع بی رنگ میومد زودتر انجام ندین چون باعث زایمان زودرس میشه بعد ۳۷ هفته خوبه

شب قبل زایمان هم اب انار طبیعی و دلستر خوردم اب انار هم باعث میشه شیر بیاد هم جلوی زردی رو تا حدودی میگیره من بچم زردیش بالای ۹ نرفت حالا نمیدونم بخاطر اونه یا چی ولی فک میکنم خوب باشه خوردنش 

بعد زایمان دو سه روز اول شیر کمه وسوسه نشین شیر خشک بدین یکم صبوری کنین شیر میادسعی کنید غذا های ابکی مثل سوپ و ابگوشت بخورین بعد کمپوت انجیر و گلابی و دلستر و مغزیجات میوه زیاد میکنه شیر و خربزه برای من مثل معجزه عمل کرد و همیشه قبل خوردن هر قرص و دارویی با دکتر مشورت کنین من تو گوگل نگا کردم گفته بود قرص اورژانسی مجازه خوردنش خوردم تا یه هفته شیرم کم شد به زور برگردوندمش 🤦 هیچ چیزیو تو گوگل نگا نکنین خواهشا  

من شیر افزا استفاده نکردم تا حالا ولی میگن خوبه ولی دقت کنین اگه بچتون پسره توی شیر افزا رازیانه نباشه باعث میشه هورمونای مردانش بریزن به هم 

من خودم تو خونه بادام ،پسته ،کنجد، سیاه دانه ،زنجبیل ،دارچین،جو پرک، ارده ،شیره انگور ،پودر نارگیل ، پودر جوانه گندم رو پودر کردم مواد خشکو همه رو با هم قاطی کردم یه چیزی مثل حلوا درست شد روزی سه چهار تا قاشق میخوردم شیرم چرب میشد طعمشم خوبه 

امیدوارم که به دردتون بخوره ♥️

همه مادرا چند روز و چند هفته اول شیرشون کمه واقعا من کنارش شیر خشک هم میدادم که خیالم راحت باشه ولی ...

اره خب بدن با بدن فرق میکنه بعضیا واقعا شیر خشک نیازه که بدن شیر خشکم بد نیس که مخصوص بچه ها درست شده ولی خب شیر مادر بهتره

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره خب بدن با بدن فرق میکنه بعضیا واقعا شیر خشک نیازه که بدن شیر خشکم بد نیس که مخصوص بچه ها درست شد ...

اره درسته ولی سعی کن گاهی هم شیر خشک بدی که به هر دوتا عادت کنه واسه بعدا که میذاریش خونه مامانت یا با خودت میبری بیرون اینجپر جاها شیر خشک میدی راحتی دیگه

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز