2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوالت چیه؟

عزیزم بنظرت طاها کی پیام میده و از بلاک در میاره؟ 

بهت درخاست دادم برا تک نیت رایگان🤗♥️

@iamzahra‍ 

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/

ختم سوره توحید داریم خانما انشالله حاجت رواییتون لطفا هر کس هر تعدادی. که خوند بگه وقت زیادی نمیگیره

سلام ۵ تا 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
سوالت چیه؟

کی ازدواج می‌کنم 

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
میشع بگی از اتفاقات نزدیگم خودمم نمیدونم چی میخوامبا اونکه چت میکنم ارتباطم تموم میشع ؟ کی ؟

با کسی که چت میکنید رابطتون بسیار بلاتکلیفه و تا شهریور ماه کاملا وضعیتتون مشخص میشه این تموم میکنید یا ادامه میدید

با کسی که چت میکنید رابطتون بسیار بلاتکلیفه و تا شهریور ماه کاملا وضعیتتون مشخص میشه این تموم میکنید ...

اره خیلی بلاتکلیفه ،

بیشتر رو کدوم هست ؟ تموم یا ادامه