2777
2789

نه شبیه نیست 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

نه شبیه نیست

سلام عزیزم خوبی ببخشید من سوال دارم راجع به ازمون وکالت و قضاوت من ترم ۵ هستم ولی خیلی ضعیفم میخونم و زود یادم میره چیکار کنم پایم قوی بشه؟

مشاور تحصیلی و معلم زبان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خوبی ببخشید من سوال دارم راجع به ازمون وکالت و قضاوت من ترم ۵ هستم ولی خیلی ضعیفم میخونم ...

سلام عزیزم . سعی کن به قوانین رو حفظی نخونی یعنی حتما برای خودت باتوجه به اون ماده قانون یه پرونده بچین و طبق ماده و تبصره هاش پرونده رو جلو ببر در واقع واسش مثال بزن اینجوری هم تو ذهنت میمونه هم تو موقعیت های مختلف و مثال های مختلف اون ماده قانونی رو برای خودت تفسیر کردی 

برای بقیه دروس ک ممکنه حفظی باشن هم خلاصه نویسی و مرور مداوم خوبه یعنی برای من که اینجوری کمک میکرد یکبار صدای استاد رو تو کلاس ضبط میکردم و اون لحظه کلاس هیچ جزوه ای نمینوشتم و کلا گوش میدادم بعد میومدم خونه مو به مو صحبتای استاد رو جزوه میکردم اینجوری هم دوبار صحبتاشو گوش دادم هم جزوه هام مرتب بود و مرور میشد 

هرروز روزی یکساعت مرتب مرور کن درسارو مخصوصا مدنی تجارت  اصول فقه ایین دادرسی مدنی و کیفری و جزا  . 

و اینکه اولیت درسی خیلی مهمه اول ببین تو کدوم درس ضعیفتری از اون شروع کن به خوندن و قوی تر کردن خودت توی اون درس با تست و مرور مداوم و جزوه و خلاصه نویسی ...

منابعی هم ک میخونی روی حفظ کردن خیلی تاثیر داره مثلا من واقعا با کاتوزیان اصلا نمیتونم ارتباط بگیرم با اینکه منابعش معمولا کامل و جامع هست برعکس منابع دکتر شهبازی رو خیلی خوب حفظ میکنم 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

سلام عزیزم . سعی کن به قوانین رو حفظی نخونی یعنی حتما برای خودت باتوجه به اون ماده قانون یه پرونده ب ...

ممنون عزیزدلم از این وقتی که گذاشتی 

من میخونم ولی موقع تست حل کردن خیلی خیلی ضعیفم و هیچی نمیتونم حل کنم به خاطر همین انگیزم از بین میره🥲

مشاور تحصیلی و معلم زبان
ممنون عزیزدلم از این وقتی که گذاشتی من میخونم ولی موقع تست حل کردن خیلی خیلی ضعیفم و هیچی نمیتونم حل ...

خواهش میکنم عزیزم 

تست زدن واقعا هم سخته استاد ما میگفت تست زدن یه مهارته که شما باید یادش بگیرید پس فکر درست و غلط زدن تست نباشید اول به این فکر کنید که نحوه درست تست زنی رو یاد بگیرید 

از تست ها و سوالای ساده شروع کن از اون اول نرو سراغ تستای سخت ازمونی 

روزانه ۲۰ تا تست بزن چون تعداد تست مهم نیست استمرارش خیلی مهمه 

یه دفترچه اشتباهات داشته باش سوالایی ک غلط میزنیو جمع کن و اخر هفته مرورشون کن

و اینکه نحوه سوال و جواب رو یاد بگیر و به درصد تست ها و غلط یا درست بودنشون فکر نکن 

هفته‌ای ۲ بار ، آزمون ۶۰ سوالی (از مباحث خونده شده) با زمان واقعی داشته باش 

تحلیل کامل آزمون داشته باش یعنی سوالات اشتباه + سوالات نزده + سوالات درست ولی مشکوک. 

و اینکه هنوز ترم پنجی اگر از الان شروع کنی ولی مستمر و مداوم به ترم ۸ برسی خیلی خیلی مسلط تر و عالی تر میشی 

و اینکه من خودم سال اخر دانشگاهم رفتم موسسات اموزش ازمونی شرکت کردم اونجاهم توی تست زنی خیلی کمکم کردن