2777
2789
عنوان

من هیچوقت

43 بازدید | 2 پست

تو مدرسه یا دانشگاه 

دوستی نداشتم ک همسن خودم یا کوچیکتر باشه 

مثلا تو مدرسه یه دوست داشتم ازش خوشم میومد فاب بودم یه جورایی بعد ها فهمیدم یک سال بزرگتر بوده یا تو دانشگاه دخترع ۴ سال ازم بزرگترع خوشم میاد ازش 

کلا با همسن یا کوچیکتر از خودم ارتباط نمیگیرم😐😂

کلا دوست دارم با خیلی بزرگتر از خودم بپرم 

بعد جالبه همسنام بهم میگن ما باور نمی‌کنیم تو همسن ما باشی انگار مثلا کلا سیاره هامون باهم فرق داشته باشه 

اما نمدونم چرا تو مبحث پارتنر اصلا خوشم نمیاد طرفم ازم خیلی بزرگتر باشه😐😂کمک پلیز

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

من برعکس تو تقریبا نمیتونم با بالاتر از سنم دوست بشم زیاد

بسکه از کلمات رسمی حرف میزنم چون بزرگترن و خب مثل همسن خودم باهاشون نمیتونم شوخی کنم

حس میکنم یه باگِ واقعا

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  ~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  دراکو مالفوی>>  هری پاتر>>   کیم سابو>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند^^

من برعکس تو تقریبا نمیتونم با بالاتر از سنم دوست بشم زیادبسکه از کلمات رسمی حرف میزنم چون بزرگترن و ...

من حال میکنم🥲😂

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان