پوکیده_بدبخت مدیر استارتر عضویت: 1402/03/10 تعداد پست: 2674 عنوان خیلی حس بدبختی میکنم😭😭😭 167 بازدید | 9 پست اومدم پارک همه با خانواده هاشون اومدن همه یه ایل فامیل دارن فقط من همیشه تنهام حالم از این زندگی بهم میخورهراستش یه نفرتی نسبت بهشون پیدا میکنم که انقدر خوشحالن دوست دارم یکیو کتک بزنم 1404/05/02 | 20:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پوکیده_بدبخت مدیر استارتر عضویت: 1402/03/10 تعداد پست: 2674 خانوادت چی شدن؟ چیزی نشدن فامیل که خیلی کم داریم مهاجرت کردن خانوادمم اصلا بهم نزدیک نیستیم
توسلی عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 3807 آروم باش عزیزم. میشه یه فاتحه یا صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید..ممنونم
thisislucifer عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 843 چیزی نشدن فامیل که خیلی کم داریم مهاجرت کردن خانوادمم اصلا بهم نزدیک نیستیم مام همینیم با فامیلامون صفره ارتباطمونیه خوبی که داره اسایشه چون میدونیم هیچوقت مهمون خونمون نمیادیه حال دیگه ای داره ولی خب ادم دلش میگیره بعضی وقتا
vcbh عضویت: 1404/02/10 تعداد پست: 1630 منم همیشه تنهام فایده نداره گلم فک نکن و مقایسه نکن ، شرایط زندگیا متفاوته یکی مثه ما اینجوری یکی ام مثله اونا اینجوری .
پوکیده_بدبخت مدیر استارتر عضویت: 1402/03/10 تعداد پست: 2674 مام همینیم با فامیلامون صفره ارتباطمونیه خوبی که داره اسایشه چون میدونیم هیچوقت مهمون خونمون نمیادیه ... مجازی هم از دست فامیل مینالن ولی ادم بیرون که میره همه ایلی اومدن پیک نیک دارن عشق میکننچی میشد منم یه دختر خاله ای چیزی داشتم انقد تنها نبودم
thisislucifer عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 843 مجازی هم از دست فامیل مینالن ولی ادم بیرون که میره همه ایلی اومدن پیک نیک دارن عشق میکننچی میشد منم ... اره واقعا این همه فامیل داشتن و خوش گذرونی و راحت بودن باهاشون خیلی حال میدهما با همه یه دعوایی در گذشته کردیم یا اینکه کلا از اول پاشونو مامان بابام وا نکردن خونمون تحویلشون نگرفتنمن همیشه عیدها و مخصوصا سیزده ب در ها لعنت میفرستم ب این زندگی