2789
عنوان

رفتم کربلا😭🥰

690 بازدید | 58 پست

بچه ها من رفتم کربلا حرم امام حسین واسه اولین بار اما برای چندمین دفعه برای زیارت واس اولین بار گریم گرفت و واقعا دلم بدجور شکسته بود از دست مامانم 

رفتمو بدون توجه به کسی زیارت کردم وکاملا خلوت بود

بعد از صف خروج خارج شدمو و سجده کردم اما همچنان داستم از ته دل گریه میکردم😭

وقتی از در ورود به زیارت خارج شدم یه خانوم کاملا مشکی پوش با روپوش آبی پر رنگ اما نورانی دستشو کشید به سرم

من کاملا حسش کردم

اما اون موقع اصلا برام مهم نبود و بی توجه رد شدم رفتم تو صف نماز

بعد هزار بار بهش فکر کردمو. حتی جرعت نمیکنم به کسی بگم تا نگن دروغ میگی و خیالی شدی ولی بخدا من دیدم

و اینم بگم مشکلم چن ساعت بعدش و آرزوم برآورده شد🥰

الانم حرم حضرت رقیه هستم در قم 

همتونو دعا کردم

🫂💎

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زیارتت قبول گلم واسه ما هم دعا کن

بدون‌تو؟ منی‌نیست. بدون‌تو؟ رویایی‌نیست. بدون‌تو؟ شبی‌نیست. بدون‌تو؟ حرفی‌نیست. بدون‌تو؟ شادی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ هیچی‌نیست. بدون‌تو‌؟ زندگی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ قلبی‌نیست. بدون‌تو؟ دنیای‌پر‌از‌گل‌نیست. بدون‌تو‌؟ چشمانی‌نیست‌که‌من‌ببینم. بدون‌تو؟ من‌همیشه‌یک‌قلب‌شکسته‌دارم. ️.         اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️ 

التماس دعابرای ماهم دعا من تاحالا کربلا ندیدم خیلی دوست دارم برم

کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمی‌زنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍 

تو رو خدا برای شفای پسرم فرزاد دعا کن،

تو که صدات خریدار داره،یا هر کی دیگه،براش دعا کنین

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔