2777
2789
عنوان

شما خوراکی هوس کنید به شوهرتون میگید

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 24 پست
کار خوبی میکنی، بذار عادت کنه. من متاسفانه بلد نبودم این چیزا رو، میگفت چی میخوری؟ میکفتم فرقی نمیکن ...

من  اخلاقم شبیه شما بود

بعد اوایل یکی از بحث هامون همین بود 

اوایل که میگم اوایل دوستی منظورمه

اونموقع همسرم بحث میکرد که باید خودت نظر بدی و اینکه نگاه کنی من چی میخوام و اینا نداریم.... 

من خیلییییی اونموقع اینطوری بودم که فرقی نداره و .... ولی همیشه گیر میداد که اگر مثلا میخوایم بریم بیرون باید خودم بگم چی میخوام و اصلا به اون نگاه نکنم.... برای من یه جور تعییر مثبت و خوب بود این کارش

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

دلیل اینکه انقدر این تاپیکو تکرار میکنی چیه؟

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اخلاقم شبیه شما بودبعد اوایل یکی از بحث هامون همین بود اوایل که میگم اوایل دوستی منظورمهاونموقع ...

چه خوب که همسرتون باعث این تغییر شد، چون کلا تو هر زمینه ای وقتی آدم منفعل باشه، به ضرر خودش تموم میشه.

دلیل اینکه انقدر این تاپیکو تکرار میکنی چیه؟

دوست نداری میتونی نیای عزیز من 

یاد بگیریم وقتی یه تاپیکی به مذاقمون خوش نیست اصن واردش نشیم 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
چه خوب که همسرتون باعث این تغییر شد، چون کلا تو هر زمینه ای وقتی آدم منفعل باشه، به ضرر خودش تموم می ...

درسته 🌿❤️

امیدوارم دخترهای نسل بعد اینطوری نباشن

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

دوست نداری میتونی نیای عزیز من یاد بگیریم وقتی یه تاپیکی به مذاقمون خوش نیست اصن واردش نشیم

عجیب بود هربار تاپیکارو مرور کردم ی تاپیک مشابه ازت دیدم

حالا چرا بهت برخورد!

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
عجیب بود هربار تاپیکارو مرور کردم ی تاپیک مشابه ازت دیدمحالا چرا بهت برخورد!

بر نخورد 

میگم وقتی یه چیزی به مداقتون خوش نیست اصن خودتونو درگیرش نکنید که اذیت بشید

من یکم وسواس فکری دارم ، وقتی یه مسئله برام پیش میاد براش دنیال راه حل میگردم و چون جواب قانع کننده براش پیدا نمیکنم گاهی تکرارش میکنم 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
بر نخورد میگم وقتی یه چیزی به مداقتون خوش نیست اصن خودتونو درگیرش نکنید که اذیت بشیدمن یکم وسواس فکر ...

آهان

موفق باشید🌹