2777
2789
عنوان

بدنسازی صورت رو خراب میکنه

218 بازدید | 17 پست

من صورتم بود لاغر میشه بخاطر همین یک ساله تو فکرشم و بخاطر اینکه صورتم شل و لاغر نشه نرفتم چیکار کنم کسایی ک رفتید صورتتون خراب شد؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا بدنسازی نرو ورزش سبک بروچهرت خراب میشه

چه ربطی داره دقیقا؟؟😐😐 

مربی ما ۱۲ ساله بدنسازی کار میکنه هرروز ورزش میکنه 

ما تا چندوقت پیش فکر میکردیم حتی مجرد باشه یهو برگشت گفت یه پسر ۱۸ ساله هم داره 

چهرشم کاملا جوون و سرزندهمونده 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
چه ربطی داره دقیقا؟؟😐😐 مربی ما ۱۲ ساله بدنسازی کار میکنه هرروز ورزش میکنه ما تا چندوقت پیش فکر میک ...

اون بدنسازی نکرده پروتزی بوده

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
اگر اینجوری میشه پس بیخیال میشم

پست منو بخون 

بعدم اگه منظورت از خراب شدن،لاغر شدن صورت باشه تمام ورزش هایی که به قصد لاغری بری صورتت هم لاغر میشه نه فقط بدنسازی 

من  مو زائد دراوردم

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

بدنسازی پدر بدن رو در میاره. مخصوصا سنگین اگر کار کنی. اینایی که میبینی هزار تا پودر و... میخورن. که اونم در بلند مدت عوارض خاص خودشو داره. اگرم میری سبک کار کن. در کل بدنسازی اصلا ورزش نیست. مکمل کنار ورزش های دیگه است. یه ورزش خشک که کافیه یه هفته نری کلا زحمات چند ماهت بر فنا می‌ره

اون بدنسازی نکرده پروتزی بوده

نه اصلا هیچ عملی نداره رو صورتش کاملا طبیعیه تپل هم نیس که بگم ژل زده 

حتی بینیش عمل نیست  

کلا بعد دیدنش اعتقاد پیدا کردم به اینکه ورزش ادمو سرحال نگه میداره