2777
2789
عنوان

اومدم قبرستون دلم خیلی گرفته

356 بازدید | 26 پست

حالم خیلی خراب شده یکی از فامیل های خیلی خیلی دورمون فوت کرده اومدم قبرستون کلی مراسم گرفتن اصلا حالم خیلی بد شده یعنی تهش اینه تهش همین؟ همه ی فاتحه میدن و میرن خیلی ها اصلا دغدغشون‌ یچیز دیگس و نگران کارای دیگن نه این بیچاره ای که فوت شده دارم فکر میکنم تهش هیشکی به فکرم نیست من میمونم و خدا دوست دارم برم خونه فضاش خیلی بده . اومدم توی ماشین گریه میکنم نمی‌دونم چمه

زیاد نمون اونجا دیوونه میشی

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش زودتر منم بمیرم حالم خوب نیست اصلاً ،،،

چند روز پیش همسایمون می‌گفت توروخدا من مردم حداقل شما یه کم بیشتر بمونین سر قبرم فوری تنهام نزارین بچه هام که باهام قهرن من کسیو ندارم 😔خیلی دلم گرفت براش

خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️

روحشون شاد! 

جو محیط هست و آهسته آهسته که ازش دور بشید به روال عادی برمی‌گردید،

هرچند دور‌ از جون شما گاهی یه تلنگر میتونه مفید باشه...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

میخواستم نرم قرار بود برم خونه ولی دیر میشد بابام اینا برن مراسم منم اومدم اومدم نشستم توی ماشین همی ...

اثرات قبرستونه

بری خونه درست میشی

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

عجب روزاییه 

جو نی نی سایت خیلی غمناک و دپرس هست این روزا 

این نشون میده حال مردم خوب نیست

من هروقت اومدم اینجا بدتر غمگین شدم 

نی نی سایت قدیما خوب بود ولی الان دیگه نه

اتفاقا روایت داریم که اگر خیلی شادی برو قبرستون اگرم خیلی غمگینی باز برو قبرستون. چون میفهمی دنیا دویدنای الکیه

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

کاش زودتر منم بمیرم حالم خوب نیست اصلاً ،،،چند روز پیش همسایمون می‌گفت توروخدا من مردم حداقل شما یه ...

شوهر عمه منو عمه ام خیلی اذیت میکرد، من بچه بودم اومده بود خونمون ، من با اون بچگیم خیلی احترامش نگه میداشتم، برگشت بهم گفت فلانی اگه من مردم واسم گریه کنا ، روزگارمو میبینی دیگه

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

کاش زودتر منم بمیرم حالم خوب نیست اصلاً ،،،چند روز پیش همسایمون می‌گفت توروخدا من مردم حداقل شما یه ...

🥲🥲🥲🥲وای اینقدر دلم گرفت دیدم همه به فکر خودشونن طرف به فکر این بود شام چی درست کنم فردا چیکار کنه به جز خانواده خیلی نزدیک شون بقیه اصلا انگار اونجا نبودن