شآدلی مدیر استارتر عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 4170 عنوان فردا تولدمه 56 بازدید | 6 پست وارد ۲۹ سالگی میشم،هعی زندگی؛چه زود گذشت😓چقد غم انگیزه زندگی،دارم به کلاس پنجم دبستانم فکر میکنم چقدر ذوق داشتم وارد راهنمایی میشم چقد زود گذشت🙃 «تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده میماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران. 1404/05/02 | 17:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بیمانند عضویت: 1401/07/08 تعداد پست: 3052 عزیزم مبارکهههبه این فکرکنک هنوز نصف بیشتر عمرت مونده من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈. کاربری دوم🌱. 💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.
شآدلی مدیر استارتر عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 4170 عزیزم مبارکهههبه این فکرکنک هنوز نصف بیشتر عمرت مونده واقعا مونده؟😓من فکر میکنم تا الان فقط سوزوندم فرصتاموممنون عزیزم😚💕 «تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده میماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.
بیمانند عضویت: 1401/07/08 تعداد پست: 3052 واقعا مونده؟😓من فکر میکنم تا الان فقط سوزوندم فرصتاموممنون عزیزم😚💕 نه بابا اینجوری فکر نکن من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈. کاربری دوم🌱. 💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.
شآدلی مدیر استارتر عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 4170 نه بابا اینجوری فکر نکن سعی میکنم🙂😁 «تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده میماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.
شآدلی مدیر استارتر عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 4170 تولدت مبارررررک 🎂برسی به تموم ارزو هات ممنون مهربون توام همینطور😚❤ «تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده میماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.