2777
2789
عنوان

فردا تولدمه

62 بازدید | 6 پست

وارد ۲۹ سالگی میشم،هعی زندگی؛چه زود گذشت😓

چقد غم انگیزه زندگی،دارم به کلاس پنجم دبستانم فکر میکنم چقدر ذوق داشتم وارد راهنمایی میشم چقد زود گذشت🙃

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

عزیزم 

مبارکههه

به این فکرکن‌ک هنوز نصف بیشتر عمرت مونده

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       
عزیزم مبارکهههبه این فکرکن‌ک هنوز نصف بیشتر عمرت مونده

واقعا مونده؟😓من فکر میکنم تا الان فقط سوزوندم فرصتامو

ممنون عزیزم😚💕

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واقعا مونده؟😓من فکر میکنم تا الان فقط سوزوندم فرصتاموممنون عزیزم😚💕

نه بابا اینجوری فکر نکن

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       
تولدت مبارررررک 🎂برسی به تموم ارزو هات

ممنون مهربون توام همینطور😚❤