2777
2789
عنوان

سونو سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 1221 بازدید | 33 پست
منم دو تا توده دارم اوایل درد و وسوزش نداشت، اما الان دارم😟 به من گفتن بهش کاری نداشته باش ا ...

کیستها زیاد مهم نیستن اما توده ها باید جدی گرفت و هر ۶ماه یکبار سونو داد. شماهم بفکر سلامتی خودت باش و حتما دوباره چک کن انشالله خدا خودش بهمون کمک میکنه.

عزیزم بیمارستانای تامین اجتماعی انجام میدن.هزینه ش کمتره.امان از دست این مادرا که فکر همه هستن جز خو ...

رفته پرسيده ميگه ندارن.بايد يجا بره كه مثلا بيمارستانش خيريه است اما هزينه اش بالاست،ناراحتم ب

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کیستها زیاد مهم نیستن اما توده ها باید جدی گرفت و هر ۶ماه یکبار سونو داد. شماهم بفکر سلامتی خودت باش ...

عزیزم اگه سونو رفتی نتیجه رو خبر بده انشالله خوش خبر باشی

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما

[QUOTE=55128566]میشه بگی پاکسازی چه جوریه؟ تا یه هفته یه مدل غذایی که اونا میگنو درست میکنی و میخوری هم وزن کم میشه و هم پاکسازی بدن انجام میشه فک کنم دکتر تبریزی یا تبریزیان بود البته خودش که نه شاگرداش چون خودش گویا قمه